Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Joe Walsh, Mick Jagger și Ringo Starr pun la cale un nou supergrup

Se anunță un nou supergrup format din Joe Walsh, Mick Jagger, Ringo Starr și mulți alții.
Joe Walsh, Mick Jagger și Ringo Starr pun la cale un nou supergrup

Joe Walsh, Mick Jagger și Ringo Starr pun la cale un nou supergrup

Urmărește-ne pe

În curând vom auzi de un nou proiect alcătuit din super vedete. Pe modelul Chicken Foot sau SuperHeavy, artiști precum Joe Walsh, Mick Jagger și Ringo Starr au decis să înregistreze împreună. Dezvăluirea noului supergrup a fost făcută chiar de Joe Walsh prin postarea pe Facebook a unei fotografii de grup împreună cu mesajul: "Pregătim ceva aici la Capitol Records. Cred că o să vă placă".

Joe Walsh, Mick Jagger și Ringo Starr pun la cale un nou supergrup

Joe Walsh, Mick Jagger și Ringo Starr pun la cale un nou supergrup (Foto: www.facebook.com)

În fotografia postată mai apar producătorul Don Was, clăparul Mike Finnegan, bateristul Jim Keltner și basista Tal Wilkenfeld, care îl acompaniază în concerte pe Jeff Beck. Nu se cunosc alte detalii despre proiect, dar avem speranța că va ieși ceva foarte interesant.

Ideea de supergrup a luat naștere încă din anii 60 și făcea referire la o trupă rock formată din artiști care sunt deja cunoscuți fie din cariere solo, sau ca membri ai altor trupe. Deși sunt spectaculoase, de cele mai multe ori, supergrupurile o viață scurtă. De obicei muzicienii se adună doar pentru un proiect anume, o piesă, un album sau un turneu. Există și cazuri în care artiștii se dedică permanent supergrupului, iar poate cel mai cunoscut exemplu este trupa Foo Fighters, care activează din 1994.

Din ultimii ani, putem spune că unul dintre cele mai cunoscute supergrupuri care a apărut este SuperHeavy. Inițiat de Mick Jagger, din acesta mai făceau parte A.R. Rahman, Damian Marley, Dave Stewart și Joss Stone. Ultimul supergrup care a lansat un material este Smoke & Jackal, format din Nick Brown de la Mona și Jared Followill de la Kings of Leon. Intitulat "EP 1", acesta a apărut în octombrie anul trecut, iar primul extras a fost piesa "No Tell".

Smoke & Jackal - "No Tell"

Citește mai multe despre Mick JaggerRingo Starr
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
LL Cool J colaborează cu Eddie Van Halen pentru noul album "Authentic"

Rapperul LL Cool J a confirmat că lucrează cu chitaristul Eddie Van Halen pentru noul album "Authentic", primul din ultimii...

Închide