Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Jessie Ware a dezvăluit la Radio 1 noul single "Imagine It Was Us" - AUDIO

Noul single al lui Jessie Ware s-a auzit în premieră la Radio 1 din Marea Britanie. Intitulat "Imagine It Was Us", acesta poate fi ascultat pe InfoMusic.
Jessie Ware

Jessie Ware

Noul single al lui Jessie Ware, intitulat "Imagine It Was Us" s-a auzit în premieră la emisiunea lui Annie Mac de pe Radio 1 din Marea Britanie, iar mai jos puteți asculta înregistrarea cântecului. Single-ul va fi lansat în luna mai, dar până atunci poate fi pre-comandat de pe iTunes. Acesta va fi inclus pe varianta specială a LP-ului de debut "Devotion - The Gold Edition". Materialul, ce va apărea pe 15 aprilie, va avea 4 piese bonus și o nouă versiune a melodiei "Wildest Moment", remixată de rapperul A$AP Rocky, care și-a dorit foarte mult să colaboreze cu artista.

Jessie Ware

Jessie Ware (Foto: www.facebook.com)

"O știam de vara trecută. Vreau să lucrez cu ea și voi lucra cu ea. Îmi doresc foarte tare acest lucru. Nu îmi pasă că este un star, pur și simplu mă gândesc că are o voce foarte frumoasă și este extrem de talentată. Nu am avut încă șanșa și onoarea de a mă întâlni cu ea. Pur și simplu iubesc arta pe care o face", declara în trecut A$AP Rocky și iată că dorința i-a fost împlinită.

Jessie Ware este una dintre noile descoperiri în muzica britanică, ce a intrat în atenția publicului odată cu single-ul "Wildest Moments". Primul album, "Devotion", lansat în august 2012, a debutat pe locul 5 în topul celor mai bine vândute discuri din Regatul Unit. Stilul cântăreței care îmbină popul cu soul și electro a plăcut și redacției InfoMusic, motiv pentru care v-am prezentat-o la categoria JOINewArtist.

Recent, artista a oferit un scurt interviu celor de la MTV, pentru emisiunea "Artist to Watch" (artist de urmărit). Astfel, am aflat că unul dintre videoclipurile preferate ale lui Jessie Ware este Sinead O'Connor - "Nothing Compares To You", care a inspirat-o în realizarea clipului "Wildest Moment". Un alt video de care își aduce aminte cu plăcere este "Wannabe", primul videoclip lansat de Spice Girls în 1996.

Jessie Ware - "Imagine It Was Us"

 

Citește mai multe despre Jessie Ware
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Travka anunță noi concerte în țară - VIDEO

Travka va susține patru reprezentații în luna aprilie. Concertele vor promova cel mai recent disc lansat de trupă în toamna...

Închide