Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

"It's A Beautiful Day" cu Michael Buble - LYRIC VIDEO

Optimismul molipsitor al lui Michael Buble ne intră pe sub piele pe acordurile unei piese noi, ce vine însoțită și de un lyric video. Single-ul se numește "It's A Beautiful Day" și este primul extras de pe viitorul album al artistului, intitulat "To Be Loved".

Publicat

pe

Copertă "To Be Loved" - Michael Buble

Optimismul molipsitor al lui Michael Buble ne intră pe sub piele pe acordurile unei piese noi, ce vine însoțită și de un lyric video. Single-ul se numește "It's A Beautiful Day" și este primul extras de pe viitorul album al artistului, intitulat "To Be Loved". Materialul discografic va fi al optulea al canadianului și va fi lansat pe piață pe 15 aprilie în UK și pe 23 aprilie în Statele Unite.

Secvență clip "It's a Beautiful Day", Michael Buble

Secvență clip "It's a Beautiful Day", Michael Buble

În universul Michael Buble nu există motive de încruntări și stres. Iubirea este numai cu fluturi în stomac, iar soarele strălucește chiar și atunci când plouă. În această tonalitate a fost compusă piesa "It's A Beautiful Day", energia pozitivă pe care o emană creând exact doza recomandată de imunitate pentru împrejurările mai puțin fericite ale vieții. Pe scurt, Michael Buble s-a întors cu compoziții noi și își propune să pună câte un zâmbet pe chipul fiecărui ascultător.

"Noul meu album este despre iubire, fericire și distracție. Am lucrat din nou cu vechiul meu prieten și colaborator Bob Rock, cel responsabil și pentru piesele "Call Me Irresponsible", "Crazy Love" și "Christmas". Facem o echipă bună și în definitiv sunt încântat de piesele pe care le-am ales acum pentru album", a mărturisit Michael Buble pe site-ul său.

Albumul "To Be Loved" conține 14 piese și duete cu artiști precum Bryan Adams și Reese Witherspoon. Conform descrierii făcute de Buble, va fi un material discografic ce va merge direct la inimile fanilor. Primul indiciu cu privire la sound-ul noilor piese ni-l oferă single-ul "It's A Beautiful Day", susținut de un lyric video ce emană jovialitate și bună dispoziție.

Michael Buble - "It's A Beautiful Day" (Official Lyric Video)

Tracklist "To Be Loved"

Copertă "To Be Loved" - Michael Buble

Copertă "To Be Loved" - Michael Buble

  1. "You Make Me Feel So Young"
  2. "It's A Beautiful Day"
  3. "To Love Somebody"
  4. "Who's Lovin' You"
  5. "Somethin' Stupid" (featuring Reese Witherspoon)
  6. "Come Dance with Me"
  7. "Close Your Eyes"
  8. "After All" (featuring Bryan Adams)
  9. "Have I Told You Lately that I Love You?" (featuring Naturally 7)
  10. "To Be Loved"
  11. "You've Got a Friend in Me"
  12. "Nevertheless (I'm in Love with You)" (featuring The Puppini Sisters)
  13. "I Got It Easy"
  14. "Young at Heart"
Comentează

Trending