Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Iron Maiden lansează propria marcă de bere - Trooper

Iron Maiden va lansa în luna mai propria marca de bere botezata Trooper. Logo-ul noului brand este Eddie, celebra mascotă a formației.
Iron Maiden - Berea Trooper

Iron Maiden - Berea Trooper

Deși situația economica internațională nu este foarte stabilă se pare că industria băuturilor alcoolice este o afacere profitabilă din moment ce tot mai multe trupe celebre intră în acest business. După nume ca AC/DC, Motorhead, KISS sau Whitesnake, a venit rândul britanicilor de la Iron Maiden să-și lanseze propria băutură. Este vorba despre berea Trooper, botezată după celebra piesa "The Trooper" inclusă pe albumul "Piece of Mind" apărut în 1983.

Iron Maiden - Berea Trooper

Iron Maiden - Berea Trooper

Trooper are o concentrație de 4.7 alcool și va ieși pe piață în luna mai, trupa semnând un contract cu firma Robinsons din Stockport, care are o tradiție de peste 175 de ani de activitate. Fiind un pasionat de bere, solistul Bruce Dickinson s-a implicat în mod direct în dezvoltarea acestei beri care are o aromă și un gust unic, obținut dintr-un amestec de hamei Bobec, Goldings și Cascade. Așa cum era de așteptat, eticheta de prezentare îl are în prim-plan pe Eddie, celebra mascotă a formației Iron Maiden.

La sfârșitul acestei luni Iron Maiden va lansa un nou DVD intitulat "Maiden England '88". Lansat inițial doar pe casete VHS, concertul a fost filmat în luna noiembrie 1988 în Birmingham, acesta făcând parte din turneul "Seventh Son Of A Seventh Son World Tour". "Maiden England '88" beneficiază de cea mai bună imagine posibilă și are sunet stero și 5.1 realizat de celebrul producator Kevin Shirley.

Citește mai multe despre Iron MaidenTrooper
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
URMA prezintă "Lost End Found" printr-un concert aniversar - VIDEO

Urma dezvăluie pe 28 martie noul album intitulat "Lost End Found", construit în parteneriat cu Fundaţia Pro Patrimonio şi Ordinul...

Închide