Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Inna, look masculin și accent moldovenesc în "P.O.H.U.I" feat. Carla's Dreams - VIDEOCLIP

Inna surprinde cu noua colaborare "P.O.H.U.I" feat. Carla's Dreams. Vezi cum cântă artista cu accent moldovenesc și cum o prinde look-ul masculin.
Secvență clip Inna feat. Carla's Dreams - P.O.H.U.I.

Secvență clip Inna feat. Carla's Dreams - P.O.H.U.I.

După sound-uri electro dance, costume sumare, sexy și piese destinate numai distracție și petrecerilor, Inna surprinde publicul cu o colaborare inedită. În noul videoclip lansat de proiectul Carla's Dreams pentru piesa "P.O.H.U.I.", artista renunță la fustițe scurte, păr lung și efecte pe voce. Vedem o Inna cu părul scurt, îmbrăcătă într-un costum bărbătesc, adoptând o atitudine serioasă, intensă. În plus, auzim o Inna care cântă cu accent moldovenesc despre probleme sociale.

Secvență clip Inna feat. Carla's Dreams - P.O.H.U.I.

Secvență clip Inna feat. Carla's Dreams - P.O.H.U.I.

Prin schimbarea radicală de look pentru acest proiect și colaborarea cu cei de la Carla's Dreams, artista demonstrează că poate să interpreteze cu succes și alt stil muzical, decât cel care a propulsat-o în topurile internaționale. Inna arată foarte bine și este extrem de expresivă. Videoclipul, filmat în București, are un mesaj puternic și vorbește despre curentul P.O.H.U.I. ce înseamnă: Patologia obstructiv huligană uniform iradiată.

Cine este Carla's Dreams?

"Carla’s Dreams este un grup de tineri din Republica Moldova care încearcă modest să facă ceva muzică.

S-a vorbit mult despre noi, despre cât de "corecți" suntem în ceea ce facem, despre ceea ce promovăm, despre ce efecte are muzica noastră etc. Nu știm dacă ne interesează chiar toate aspectele de mai sus pentru că fiind anonimi ne doare fix în cot ceea ce ar deranja poate pe altcineva din categoria "artist", "muzician", nu am pretins și nu pretindem că suntem nici una nici alta.

Unicul lucru care e relevant pentru noi sunt relațiile pe care le-am creat cu ascultătorii noștri și capacitatea noastră de a ramîne cu mâinile dezlegate și gîndirea liberă în ceea ce facem.

Date, cifre și informații banale despre ceea ce reprezintă acum Carla’s Dreams nu vom da, e inutil și neinteresant. Vom spune doar că simțim o presiune destul de mare de responsabilitate în ceea ce facem, ceea ce înainte nu era atât de pronunțat. Probabil e vorba de orgoliu… un orgoliu tîmpit reieșit din supraaprecierea proiectului de către mulți din cei care și-au expus parerea" - este mesajul postat pe site-ul oficial al proiectului Carla's Dreams.

Carla's Dreams feat. Inna - "P.O.H.U.I."

Citește mai multe despre Carla's DreamsInna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alternosfera a lansat piesa "Nepoata lui Gagarin" - AUDIO

Alternosfera dezvăluie o nouă piesă din labirintul creativ al "Epizodiei". Piesa se numește "Nepoata lui Gagarin" și poate fi ascultată...

Închide