Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Infected Rain a lansat clipul "Stop Waiting" și concertează în România înaintea mutării în America - VIDEOCLIP

Trupa Infected Rain a lansat recent videoclipul Stop Waiting și pornește într-un ultim turneu în România, înaintea relocării în America. Detalii despre concertul de la Bucuresti.
Infected Rain

Infected Rain

Trupa de peste Prut, Infected Rain a lansat recent un nou videoclip intitulat "Stop Waiting" și pornește într-un ultim turneu pe aceste meleaguri, înaintea relocării în State Unite ale Americii. "Stop Waiting Tour 2013" include și o întâlnire live cu publicul bucureștean pe 13 aprilie în Ageless Club. În deschidere va cânta trupa de folk / hardcore metal [email protected] din Brașov.

Infected Rain

Infected Rain

Turneul "Stop Waiting Tour 2013" este organizat de Cavalleria Events, care a adus Infected Rain la festivalurile OSTFest 2012 și Posada Rock 2012. Alte date și locații vor fi comunicate în curând, însă momentan se cunosc următoarele:

  • 7 aprilie - Cluj Napoca - Gambrinus
  • 8 apriline - Câmpulung - Pub Rock
  • 9 aprilie - Sibiu - Oldies Live Music Pub
  • 11 aprilie - Bacău - S4
  • 12 aprilie - Slatina - The Rock
  • 13 aprilie - București - Ageless Club
  • 14 aprilie - Galați - Zod!ar Club
  • 15 aprilie - Iași - Hand Bar

Videoclipul recent "Stop Waiting" se alătură celorlalte clipuri existente: "Me Against You" (2012), "At the Bottom of the Bottle" (2012) și "Judgemental Trap"(2010).

Videoclip Infected Rain - Stop Waiting

Solista Infected Rain este elementul recognoscibil al trupei. Lena este acompaniată de doi chitariști, un basist și un baterist. Formația a fost înființată în anul 2008, participând imediat la festivalul metal Red Alert din Crimea. După alte numeroase cântări, Infected Rain a lansat primul EP în 2009, conținând 6 piese. Primul material de lungă durată a apărut pe 25 noiembrie 2011, fiind intitulat "Asylum".

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Infected Rain
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Dark Tranquillity la București - VIDEO

Dark Tranquillity va susține un concert la Arenele Romane din București pe data de 3 mai 2013, în cadrul unui...

Închide