Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Infected Rain a lansat clipul "Stop Waiting" și concertează în România înaintea mutării în America - VIDEOCLIP

Trupa Infected Rain a lansat recent videoclipul Stop Waiting și pornește într-un ultim turneu în România, înaintea relocării în America. Detalii despre concertul de la Bucuresti.

Publicat

pe

Infected Rain
Infected Rain

Trupa de peste Prut, Infected Rain a lansat recent un nou videoclip intitulat "Stop Waiting" și pornește într-un ultim turneu pe aceste meleaguri, înaintea relocării în State Unite ale Americii. "Stop Waiting Tour 2013" include și o întâlnire live cu publicul bucureștean pe 13 aprilie în Ageless Club. În deschidere va cânta trupa de folk / hardcore metal Co@13 din Brașov.

Infected Rain

Infected Rain

Turneul "Stop Waiting Tour 2013" este organizat de Cavalleria Events, care a adus Infected Rain la festivalurile OSTFest 2012 și Posada Rock 2012. Alte date și locații vor fi comunicate în curând, însă momentan se cunosc următoarele:

  • 7 aprilie - Cluj Napoca - Gambrinus
  • 8 apriline - Câmpulung - Pub Rock
  • 9 aprilie - Sibiu - Oldies Live Music Pub
  • 11 aprilie - Bacău - S4
  • 12 aprilie - Slatina - The Rock
  • 13 aprilie - București - Ageless Club
  • 14 aprilie - Galați - Zod!ar Club
  • 15 aprilie - Iași - Hand Bar

Videoclipul recent "Stop Waiting" se alătură celorlalte clipuri existente: "Me Against You" (2012), "At the Bottom of the Bottle" (2012) și "Judgemental Trap"(2010).

Videoclip Infected Rain - Stop Waiting

Solista Infected Rain este elementul recognoscibil al trupei. Lena este acompaniată de doi chitariști, un basist și un baterist. Formația a fost înființată în anul 2008, participând imediat la festivalul metal Red Alert din Crimea. După alte numeroase cântări, Infected Rain a lansat primul EP în 2009, conținând 6 piese. Primul material de lungă durată a apărut pe 25 noiembrie 2011, fiind intitulat "Asylum".

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 13 aprilie 2013

Infected Rain

Loc
Ageless Club

Concerte & turnee

Steel Panther, Alestorm, Kamelot, Moonspell, Ne Obliviscaris, Infected Rain au fost confirmate la Metalhead Meeting 2024

Lineup-ul festivalului Metalhead Meeting 2024 a fost completat cu mai multe formații, printre care Steel Panther, Alestorm, Kamelot, Moonspell, Ne Obliviscaris și Infected Rain. Mai mult, au fost puse în vânzare și biletele de o zi. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Trupe noi confirmate la Metalhead Meeting 2024
Trupe noi confirmate la Metalhead Meeting 2024 │ FOTO: Metalhead www.facebook.com

Trupele Steel Panther (US), Alestorm (UK), Kamelot (US), Moonspell (PT), Ne Obliviscaris (AU) și Infected Rain (MD) completează lineup-ul festivalul Metalhead Meeting. Evenimentul va avea loc între 17 și 20 iulie la Romexpo, în Pavilionul Central.

Programul definitiv al primei zi de festival - 17 iulie

Odată cu anunțul noilor trupe, programul scenei mari din prima zi (17 iulie) este gata. Pe aceasta vor urca: Judas Priest (cu un show de 90 de minute), Steel Panther, Alestorm și Ne Obliviscaris.

De asemenea, biletele pentru această zi sunt deja în vânzare, la prețul de 279 lei (+ taxe). Sunt disponibile doar 1000 de bilete la acest preț, iar după epuizarea acestora se vor pune în vânzare alte 1000 de tichete, la prețul de 350 lei (+ taxe).

Organizatorii vor finaliza în curând și programul celorlalte zile și vor pune la dispoziția participanților bilete de o zi și pentru acestea.

Camping Metalhead Meeting 2024

Organizatorii pregătesc un camping la Metalhead Meeting 2024. Acesta costă 149 de lei (+ taxe) de persoană, pentru cele 4 zile de festival. Zona de camping se află fix lângă cupola Romexpo și are o capacitate de doar 1.000 de persoane. Facilitățile incluse sunt dușuri, toalete, food court și zona de bar cu prețuri de camping (nu de festival), pază, acces controlat, curent electric. Campingul se deschide pe 17 iulie la prânz și se închide pe 21 iulie, tot la prânz. Fix lângă camping este și parcarea B unde festivalierii își pot lăsa mașinile contra cost. Organizatorii nu oferă și corturi, participanții trebuie să vină de acasă cu ele.

Mai multe detalii despre Metalhead Meeting 2024

Anul acesta festivalul oferă o singură categorie de bilete și o zonă VIP la etaj (inel 1) cu facilități extra.

Tot din 2024, concertele vor ține în anumite zile până la miezul nopții, asta înseamnă mai mulți artiști și setlisturi mai lungi, dar și o rockotecă după concerte. În exteriorul Pavilionului va exista și o zonă de merch, o zonă de mese cu un food court generos, dar și alte activități.

Prețuri bilete Metalhead Meeting 2024

  • Biletele se găsesc online, la prețuri cuprinse între 279 lei (+taxe) și 966 lei (+ taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending