Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

Hypnotique cântă în deschiderea concertului Richard Clayderman de la București

Trupa Hypnotique cântă în deschiderea concertului Richard Clayderman de la București. Evenimentul are loc pe 21 martie la Sala Palatului.
Hypnotique

Hypnotique

Au mai rămas două săptămâni până când celebrul Richard Clayderman va încânta fanii cu muzica sa pe 21 martie la Sala Palatului din București. În deschiderea concertului vor evolua fetele de la Hypnotique, care vor încânta spectactorii cu stilul lor neobişnuit.

Hypnotique este singura trupă de electric violin din Europa ce oferă o prestaţie deosebită, abordând atât genul clasic cât şi elemente din muzică pop, folclorică sau ambientală. Formaţia a debutat pe scena Festivalului George Enescu şi are în palmares numeroase premii, precum şi concerte susţinute în Marea Britanie, la Ambasada României din Londra sau la Universitatea din Canterbury.

Hypnotique

Hypnotique

Supranumit "Prince of Romance", Richard Clayderman le va oferi romanticilor de toate vârstele aproximativ două ore de reverie. Publicul va putea asculta atât melodiile de succes internațional, precum și piesa "Ballade pour Adeline", ce s-a vândut în peste 20 de milioane de exemplare în 38 de țări.

Richard Clayderman este singurul artist francez ale cărui discuri au depășit cifra de vânzări de 70 milioane de copii, fiind comercializate în peste 57 de țări. Richard Clayderman susține în jur de 200 de concerte în fiecare an, iar sălile sunt arhipline. Pianistul a obținut peste 267 de discuri de aur și 70 de discuri de platină.

Bilete la concertul Richard Clayderman:

  • VIP - 400 lei
  • Categoria I - 250 lei
  • Categoria II - 200 lei
  • Categoria III - 140 lei
  • Categoria IV – 95 lei

Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librăriile Humanitas și Cărturești, de la Sala Palatului și online prin www.eventim.ro.

Richard Clayderman - "Ballade pour Adeline"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre HypnotiqueRichard Clayderman
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Biffy Clyro a lansat clipul piesei "Biblical" - VIDEO

Trupa scoțiană de alternative rock, Biffy Clyro, a făcut public un nou videoclip la melodia "Biblical", extrasă de pe albumul...

Închide