Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Hurts relansează un alt clip pentru single-ul Miracle - VIDEO

Trupa Hurts a fost nevoită să filmeze o nouă versiune de clip pentru single-ul "Miracle", care să nu mai pară ofensatoare.
Trupa Hurts

Trupa Hurts (foto: www.kaltblut-magazine.com )

Începutul lunii februarie ne aducea bucuria revenirii trupei Hurts printr-un nou album ( "Exile" - data de lansare 11 martie) şi prin apariţia unui clip la primul single ales - "Miracle".

Trupa Hurts

Trupa Hurts (Foto: www.kaltblut-magazine.com )

La scurt timp însă, videoclipul a fost retras de pe canalul formaţiei de YouTube, din motive care nu au fost dezvăluite în mod oficial. Despre prima variantă a clipului v-am vorbit deja, în acesta regăsindu-se diferite simboluri care au deranjat probabil anumiţi oameni. Astfel, Theo Hutchcraft şi Adam Anderson s-au văzut nevoiţi să filmeze o nouă versiune a acestei melodii, care să nu mai fie ofensatoare.

Noul clip nu mai este atât de spectaculos şi nu mai abundă în simboluri religioase sau dramatice, fiind destul de static, minimalist, elementul rămas fiind coregrafia celor patru dansatoare. Însă, mesajul piesei nu mai este atât de bine evidenţiat ca în primul clip.

Pentru comparaţie, puteţi viziona cele două filmări şi să stabiliţi care dintre acestea este preferatul vostru. Vechiul clip a rămas în continuare pe internet, astfel că îl puteţi accesa la o rezoluţie la fel de bună aici.

Data de lansare oficială a piesei "Miracle" este programată pe 10 martie, pentru ca pe data de 14 martie să debuteze turneul european al formaţiei Hurts cu oraşul Köln. Un element inedit legat de noul album este prezenţa lui Sir Elton John, pentru ultima piesă inclusă pe acest material, numită "Help".

VIDEO OFICIAL HURTS - Miracle

Citește mai multe despre HurtsTheo Hutchcraft
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigă o excursie la Roma cumpărând bilete la concertele anului de pe Eventim

Cum poți câștiga o excursie la Roma? Mergi la un concert cumpărând un bilet de pe Eventim. Uite o lista...

Închide