Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Hurts relansează un alt clip pentru single-ul Miracle - VIDEO

Trupa Hurts a fost nevoită să filmeze o nouă versiune de clip pentru single-ul "Miracle", care să nu mai pară ofensatoare.

Publicat

pe

Trupa Hurts
Trupa Hurts │ FOTO: www.kaltblut-magazine.com

Începutul lunii februarie ne aducea bucuria revenirii trupei Hurts printr-un nou album ( "Exile" - data de lansare 11 martie) şi prin apariţia unui clip la primul single ales - "Miracle".

Trupa Hurts

Trupa Hurts │ FOTO: www.kaltblut-magazine.com

La scurt timp însă, videoclipul a fost retras de pe canalul formaţiei de YouTube, din motive care nu au fost dezvăluite în mod oficial. Despre prima variantă a clipului v-am vorbit deja, în acesta regăsindu-se diferite simboluri care au deranjat probabil anumiţi oameni. Astfel, Theo Hutchcraft şi Adam Anderson s-au văzut nevoiţi să filmeze o nouă versiune a acestei melodii, care să nu mai fie ofensatoare.

Noul clip nu mai este atât de spectaculos şi nu mai abundă în simboluri religioase sau dramatice, fiind destul de static, minimalist, elementul rămas fiind coregrafia celor patru dansatoare. Însă, mesajul piesei nu mai este atât de bine evidenţiat ca în primul clip.

Pentru comparaţie, puteţi viziona cele două filmări şi să stabiliţi care dintre acestea este preferatul vostru. Vechiul clip a rămas în continuare pe internet, astfel că îl puteţi accesa la o rezoluţie la fel de bună aici.

Data de lansare oficială a piesei "Miracle" este programată pe 10 martie, pentru ca pe data de 14 martie să debuteze turneul european al formaţiei Hurts cu oraşul Köln. Un element inedit legat de noul album este prezenţa lui Sir Elton John, pentru ultima piesă inclusă pe acest material, numită "Help".

VIDEO OFICIAL HURTS - Miracle

Trending