Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Horia Brenciu a lansat piesa "Așa e viața mea" - AUDIO

Horia Brenciu a lansat o nouă piesă, intitulată "Așa e viața mea". Single-ul este cel de-al treilea extras de pe albumul "40", după "Kiss on my lips" cu Julie Mayaya si "Dacă ai ști".
Horia Brenciu in spectacolul My Way

Horia Brenciu in spectacolul My Way

Horia Brenciu a lansat o nouă piesă, intitulată "Așa e viața mea". Single-ul este cel de-al treilea extras de pe albumul "40", după "Kiss on my lips" cu Julie Mayaya si "Dacă ai ști". Pentru această melodie, Horia a colaborat cu Andreea Miclici (versuri) și Cristian Crețu (muzica).

Horia Brenciu in spectacolul My Way

Horia Brenciu in spectacolul My Way

Cu o agendă încărcată și noutăți ce nu se rezumă doar la piese noi, Horia Brenciu este hotărât să-și extindă orizontul atât din punct de vedere muzical, cât și din perspectiva show-urilor de promovare. După ce în iarna anului 2012 a anunțat  că pe 27 și 28 martie va face "ce-i spune inima" la Sala Palatului,  Horia Brenciu a venit cu încă o veste bună pentru fani. Pentru al doilea an consecutiv, artistul pornește împreună cu orchestra sa într-un amplu turneu național. Acesta se va desfășura în perioada 4 martie – 23 aprilie și fiecare oras va avea parte de un spectacol inedit, numitorul comun fiind lansarea noului album "40".

Și pentru că mulți s-au întrebat dacă spectacolul va fi similar celui de anul trecut, Horia Brenciu a dat și explicațiile de rigoare pe pagina sa de Facebook.

"Ei bine, dragii mei, doar titlul spectacolului, "Fac ce-mi spune inima", se păstrează, în rest, invitații, vestimentația, efectele, dar în special piesele din cadrul fiecărui show, se schimbă în proporție de 95%. Turneu am vrut, turneu mi-am căpătat! Ce-ar fi spectacolul fără puțină emotie, nu-i așa? Sincer, abia aștept să vă văd! Voi, cum vă simtiti, v-ați pregătit vocile?"

Turneul "Fac ce-mi spune inima" se va desfășura după următorul calendar:

Până la următorul concert Horia Brenciu vă invităm să citiți recenzia noastră de la ultimul show susținut de artist și să ascultați noua piesă "Așa e viața mea".

Horia Brenciu - "Așa e viața mea"

Citește mai multe despre Horia Brenciu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pearl Jam înregistrează un nou album

Pearl Jam se află în studio unde înregistrează cel de-al 10 album din discografie. Discul este programat spre lansare în...

Închide