Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Holograf lansează "World full of lies", un album de colecție

Holograf lansează albumul de colecție "World full of lies". Apărut în urmă cu 20 ani, materialul era varianta în engleză a discului "Banii vorbesc" din 1992
Holograf - World full of lies, album de colectie

Holograf - World full of lies, album de colectie

Formația Holograf lansează un album de colecție ce se intitulează "World full of lies". Acesta reprezintă o reeditare, la cererea fanilor, a materialului discografic cu același nume, realizat în urmă cu 20 de ani.

"World full of lies" este o variantă în engleză a albumului apărut în România în 1992, "Banii vorbesc". Multe dintre piese au fost imprimate la Londra, în 1990, în perioada în care plănuiam să lansăm un album acolo. Acel proiect nu s-a mai concretizat, însă albumul s-a distribuit mai apoi exclusiv în Italia", a spus Mugurel Vrabete, basistul Holograf.

Holograf - World full of lies, album de colectie

Holograf - World full of lies, album de colectie

Materialul conține 12 piese în limba engleză, printre care "Money can talk", "When you’re gone", "Tell me", "I gotta do it" și "Give me all your loving", melodii care celebrează dragostea și sunt la fel de actuale astăzi, ca și în anii '90.

"Ne-am gândit că după 20 de ani ar fi foarte interesant pentru fani să asculte și varianta inițială, în engleză, a pieselor Holograf care de-a lungul timpului au devenit cunoscute", a spus Mugurel Vrabete.

Toate piesele sunt compuse de Holograf, muzica și text, cu excepția melodiei "World full of lies", compusă în colaborare cu Mihai Pocorschi. Spre deosebire de "I gotta do it", care nu are o variantă în limba română, celelalte piese de pe album sunt versiuni în engleză ale unor super hituri Holograf.

"Acest album este un elogiu al perioadei rock din anii '80 - '90, care ne-a plăcut foarte mult. Textul piesei "World full of lies" a fost gândit în perioada imediat următoare căderii comunismului și o dedicăm tuturor celor care au făcut posibilă încetarea acestui regim și celor care s-au sacrificat ca să ne dea speranțe pentru viitor", a spus Edi Petroșel, toboșarul trupei Holograf.

Recent, trupa a lansat un videoclip nou, realizat pentru piesa "Dacă noi ne iubim",  al treilea single extras de pe albumul "Love Affair". Clipul spune povestea unei jucătoare de box îndrăgostite de antrenorul ei și îl prezintă în rol de arbitru pe Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist.

Holograf - "Banii vorbesc" 1992

Citește mai multe despre Holograf
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Premii surpriză de la MyTicket pentru bilete cumpărate pe 1 aprilie

Pe 1 aprilie MyTicket oferă premii în loc de farse. Cei care vor cumpăra bilete pe 1 aprilie vor câștiga...

Închide