Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Metallica
Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Holograf a lansat "Dacă noi ne iubim" - VIDEOCLIP

Holograf a lansat videoclipul piesei "Dacă noi ne iubim". Scenariul urmărește povestea unei pugiliste îndrăgostite de antrenorul ei, rolul arbitrului fiind jucat de Mihai Leu.
Secvență videoclip

Secvențe videoclip "Dacă noi ne iubim", Holograf

Holograf a lansat videoclipul piesei "Dacă noi ne iubim", al treilea single extras de pe albumul "Love Affair". Scenariul clipului urmărește povestea unei pugiliste îndrăgostite de antrenorul ei, rolul arbitrului fiind jucat de Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist.

Secvență videoclip "Dacă noi ne iubim", Holograf

Secvența videoclip "Dacă noi ne iubim", Holograf

După o perioadă tensionată în care vocea lui Dan Bittman punea sub semnul întrebării concertele Holograf, formația a revenit cu forțe proaspete într-un efort de a recupera perioada de stagnare. Cu un prim concert în formulă completă susținut pe 7 martie, trupa dezvăluie publicului un nou videoclip, realizat pentru piesa "Dacă noi ne iubim". Filmările au avut loc la studiourile Stage Expert și într-o sală de sport, iar regia îi aparține lui Iulian Moga.

"Am colaborat excelent atât cu Iulian, care este un profesionist desăvârsit, cât și cu restul echipei. Încă din primul moment am fost încântați de scenariul clipului. Nu ne doream o poveste de dragoste clasică, siropoasa, ci una care să șocheze, să atragă atenția", a mărturisit Dan Bittman.

Mihai Leu și-a jucat în clip propriul rol, acela de arbitru de box. Acesta a arbitrat meciul a două luptătoare de kempo, Andreea Ciugulea (campioană mondială) și Nicoleta Zeciu. Scenele au avut loc în sala în care se antrenează componenții lotului național de kempo condus de Amatto Zaharia, filmările desfășurându-se până la 8 dimineața.

"Mi-a plăcut foarte mult ideea prietenilor mei de la Holograf de a juca în videoclipul lor, mai ales că în prezent sunt arbitru de masă, dar mă pregătesc ca în viitorul apropiat să devin arbitru de ring. Practic, în acest proiect am jucat un rol pe care îl voi interpreta în viața reală în foarte scurt timp", a spus Mihai Leu.

Holograf - "Dacă noi ne iubim" (videoclip oficial)


Citește mai multe despre Dan BittmanHolografIulian Moga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muzicienii au câștigat dreptul de a se deplasa cu avionul alături de instrumentele lor

Muzicienii au obținut o victorie importantă în lupta cu companiile aeriene și vor putea să-și ia instrumentele alături de ei...

Închide