Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Holograf a filmat un videoclip pentru piesa "Dacă noi ne iubim"

Trupa Holograf a filmat recent un nou videoclip, pentru single-ul "Dacă noi ne iubim". Vezi primele imagini de la filmări.
Secvență videoclip

Secvențe videoclip "Dacă noi ne iubim", Holograf

Trupa Holograf a filmat recent un nou videoclip, pentru single-ul "Dacă noi ne iubim". Piesa a fost lansată în octombrie anul trecut și este extrasă de pe albumul "Love Affair", ultimul material discografic al trupei. Filmările au durat aproximativ 12 ore și au fost realizate în doua locații: la studiourile Stage Expert și într-o sală de sport. Regia îi aparține lui Iulian Moga. 

Holograf

Holograf

După o perioadă tensionată în care vocea lui Dan Bittman punea sub semnul întrebării concertele Holograf, formația revine cu forțe proaspete într-un efort de a recupera perioada de stagnare. Cu un concert-test programat astăzi, 7 martie, în care Dan Bittman își va face auzit glasul pe scenă pentru prima oară de la intervenția chirurgicală din toamna lui 2012, formația le va reaminti fanilor de ce Holograf rămâne una dintre cele mai îndrăgite trupe din România. Și pentru a consolida această revenire pe scena muzicii românești, formația dezvăluie și primele informații despre un nou videoclip, realizat pentru piesa "Dacă noi ne iubim".

Scenariul clipului urmărește povestea unei pugiliste îndrăgostite de antrenorul ei. Sentimentele acesteia rămân însa neîmpărtășite, bărbatul având deja în viața sa o altă persoană.

"Am colaborat excelent atât cu Iulian, care este un profesionist desăvârsit, cât și cu restul echipei. Încă din primul moment am fost încântați de scenariul clipului. Nu ne doream o poveste de dragoste clasică, siropoasa, ci una care să șocheze, să atragă atenția", a mărturisit Dan Bittman.

Secvențe videoclip "Dacă noi ne iubim", Holograf

Secvențe videoclip "Dacă noi ne iubim", Holograf

Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist, și-a jucat în clip propriul rol, acela de arbitru de box. Mihai a arbitrat meciul a două luptătoare de kempo, Andreea Ciugulea (campioană mondială) și Nicoleta Zeciu. Scenele au avut loc într-o sală de sport unde se antrenează componenții lotului național de kempo condus de Amatto Zaharia, filmările desfășurându-se până la 8 dimineața.

"Mi-a plăcut foarte mult ideea prietenilor mei de la Holograf de a juca în videoclipul lor, mai ales că în prezent sunt arbitru de masă, dar mă pregătesc ca în viitorul apropiat să devin arbitru de ring. Practic, în acest proiect am jucat un rol pe care îl voi interpreta în viața reală în foarte scurt timp", a spus Mihai Leu.

Până la lansarea oficială a videoclipului vă invităm să reascultați piesa "Dacă noi ne iubim".

Holograf - "Dacă noi ne iubim"

Citește mai multe despre HolografIulian Moga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alvin Lee chitaristul trupei Ten Years After a murit la 68 de ani

Solistul și chitaristul Alvin Lee, membru fondator al formației Ten Years After s-a stins din viață în urma unei intervenții...

Închide