Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

GuerriLIVE se mută în Energiea. Primul concert: Vița de Vie - VIDEO

Guerrilive Acoustic Session va fi produsă în Energiea si va fi transmisă live pe Radio Guerrilla, accesul publicului având loc pe bază de invitații.
Vița de Vie

Vița de Vie

De luni, 25 martie 2013, emisiunea-concert Guerrilive Acoustic Session va fi produsă în locația Energiea, în același interval orar 18:00-19:00. Această emisiune va fi transmisă live atât On Air pe Radio Guerrilla, dar și video&audio live pe adresa cunoscută deja facebook.com/radio.guerrilla.

Accesul publicului în Energiea se va face pe bază de invitații, distribuite în emisiunea Logout de luni până vineri, dar și pe paginile de facebook ale mărcii de bere Grolsch și ale trupelor invitate. Prezentatorul este același Bogdan Șerban, iar prima formație care va da startul acestei noi serii de concerte este Vița de Vie.

Adrian Despot / Vița de vie la B'Estfest 2012

Adrian Despot / Vița de vie la B'Estfest 2012

Emisiunea GuerriLIVE s-a bucurat de un real succes de-a lungul anilor, iar de toamna trecută a devenit în totalitate una acustică. Trupele care au onorat invitațiile în emisiune au fost dintre cel mai diverse, iar dintre acestea amintim reprezentațiile unor nume precum: Travka, Urma, byron, Șuie Paparude, Antarctica, Robin and The Backstabbers, The Mono Jacks, Grimus, KUMM, Toulouse Lautrec, Partizan, Pixels, R.O.A., Cuantune, Luna Amară, Alexandrina & Band, Paraziții, Moonlight Breakfast, Coma, raku,  Luiza Zan, Aeon Blank, Alternosfera sau Vama.

Prima trupa invitată să ia parte la acest nou format, Vița de Vie, nu vine pentru prima dată în această emisiune, prima reprezentație fiind susținută de Adrian Despot & Co. în luna octombrie 2011. Urmăriți mai jos concertul Vița de Vie, în variantă electrică, atunci când în componența formației se mai afla Sorin Dănescu, actual membru Diesel.

Citește mai multe despre Vita de Vie
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Empire Of The Sun ne provoacă să descoperim un mesaj criptat - VIDEO

Trupa Empire Of The Sun revine în această vară cu un nou album numit "Ice On the Dune". Campania de...

Închide