Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Grimus a lansat o nouă piesă intitulată "Priveşte-mă" - AUDIO

Grimus a lansat o nouă piesă, care se poate asculta în exclusivitate la Radio Guerrilla. Aceasta se numeste "Priveşte-mă" şi este produsă de Adam Whittaker.

Publicat

pe

Formaţia de alternative rock Grimus a lansat o nouă piesă, care este difuzată în exclusivitate la Radio Guerrilla şi poate fi ascultată mai jos. Aceasta se numeste "Priveşte-mă" şi este un extras de pe noul album al formaţiei, fiind mixată şi masterizată de către fondatorul SpaceRay Music, Adam Whittaker.

GRIMUS

GRIMUS

Melodia de faţă este în limba română, ceea ce poate fi considerată o premieră, trupa fiind cunoscută în special pentru creaţiile în limba engleză.

Primele două materiale ("Panikon" şi "Egretta") au primit numeroase laude din partea criticii de specialitate, astfel că trupa a început să fie una dintre cele mai apreciate nu doar în România, ci şi în străinătate.

Grimus a fost prezentă la multe festivaluri importante, precum ROCK FOR PEOPLE Festival în Cehia, B’ESTFEST în Romania, EXIT Festival în Serbia, SZIGET Festival în Ungaria şi Eurosonic în Olanda. Trupa a fost opening-act pentru reprezentaţiile RHCP, Placebo şi Roxette, anul trecut, în ţara noastră.

Pe canalul de YouTube al formaţiei a fost încărcat astăzi un mini-clip al piesei în viziunea lui Andrei Pastuhov.

VIDEO MONTAGE GRIMUS - "Priveşte-mă"

Trending