Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Grasu XXL vrea o pauză în urma șocului accidentului auto

Rapperul Grasu XXL își dorește o lună sau două de pauză din activitatea muzicală în urma impactului emoțional al accidentului auto în care a fost implicat.

Publicat

pe

Grasu XXL într-o ședință foto din toamna 2010
Grasu XXL într-o ședință foto din toamna 2010 │ FOTO: www.facebook.com

Rapperul Grasu XXL își dorește o lună sau două de pauză din activitatea muzicală în urma impactului emoțional al accidentului auto în care a fost implicat. Puternic afectat de pierderile celor 5 vieți tinere, cântărețul simte nevoia unei retrageri temporare de pe scenă. Accidentul petrecut pe 24 februarie 2013 în județul Vâlcea l-a readus brutal cu picioare pe pământ într-o perioadă bogată în împliniri pe plan profesional - lucra la un nou album și terminase un nou videoclip.

Grasu XXL într-o ședință foto din toamna 2010

Grasu XXL într-o ședință foto din toamna 2010 │ FOTO: www.facebook.com

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 19 și 27 de ani se întorceau acasă din Râmnicu Vâlcea, iar la intrarea în localitatea Călimănești, șoferul lor a pierdut controlul volanului intrând pe contra-sens. Mașina a lovit frontal duba Volkswagen în care circula regulamentar Grasu XXL și alte două persoane. Cântărețul era pasager și dormea în momentul impactului. El s-a ales cu capul spart și nu a avut nevoie de spitalizare.

Chiar dacă rănile lui au fost superficiale, accidentul l-a marcat sufletește pe cântăreț. Grasu XXL a declarat prin intermediul rețelei Facebook că are nevoie de timp pentru a putea trece peste șocul emoțional:

O sa razi dar primu' lucru la care m-am gândit dupa accident a fost ca e vina lu' Basescu...ca dacă eram pe autostrada nu se întâmpla...apoi ca ar fi trebuit sa ramanem la Baia-Mare,apoi ca mai bine mai beam o cafea la benzinarie...din păcate asa a fost sa fie.In săptămâna care trecuse terminasem noul clip...lucram la album si eram gata de lansare,acum nu stiu,totu pare asa...fără sens.O luna,poate doua,eu nu o sa mai cant,nu ma lasa nici corpul,nici mintea,clipu' la fel,nu pot sa ma gândesc la asta acum.Stiu ce înseamnă sa pierzi pe cineva drag si gandurile mele merg spre familiile celor 5...are viața asta un mod de a te aduce cu picioarele pe pământ...ooooffff.Ma întorc in studio,acolo unde răul nu ajunge.va pup

Pe 23 februarie, Grasu XXL cântase la burn The Streets în Piața Revoluției din Baia Mare, unde a avut loc un concurs de snowboarding.

VIDEO: Grasu XXL - Turbofin

Comentează

Concerte & turnee

Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky se numără printre artiștii adăugați în lineup-ul Massif 2024

Festivalul Massif a anunțat noi artiști care vor ajunge în Poiana Brașov, în perioada 14-17 martie 2024. Organizatorii sunt hotărâți să transforme această destinație montană în locul ideal pentru toți cei care sunt în căutare de experiențe memorabile.

Publicat

pe

Ian la Massif 2023 in Poiana Brasov

Pentru cea de-a doua ediție, organizatorii Massif adoptă o abordare îndrăzneață, îmbinând cele mai tari activități montane cu diversitatea de genuri muzicale. Primului val de artiști anunțat la sfârșitul anului trecut i se adaugă acum alte nume celebre din industria muzicală. Este vorba despre Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky și Valeron. Alături de ei, cei mai apreciați artiști români se alătură lineup-ului, precum Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude și The HollyGood Gang.

Chase & Status, una dintre trupele britanice de succes ale ultimelor decenii, s-a bucurat de recunoaștere la nivel global și a câștigat milioane de fani. Trupa a luat naștere în 2003, iar membrii Saul Milton (Chase) și Will Kennard (Status) au reușit să cucerească scena muzicală cu hit-uri precum "Time", "End Credits" sau colaborarea de succes cu Tom Grennan, "All goes Wrong". Transformându-și pasiunea pentru cultura rave într-o carieră remarcabilă, muzicienii au construit un palmares impresionant care include spectacole live explozive și proiecte care i-au consacrat la nivel internațional.

Mahmut Orhan este DJ și producător de origine turcă. Succesul său pe plan internațional a venit odată cu piesa instrumentală "Age of Emotions" în 2015, iar popularitatea sa a crescut în 2016 odată cu hit-ul "Feel", în colaborare cu Sena Şener, care a dominat topurile muzicale în mai multe țări, inclusiv în România. Mahmut Orhan a continuat să atragă atenția cu remixul "Game of Thrones" sau cu piesa "Save Me" alături de artista româncă Eneli.

De la nominalizarea la categoria "Best Upcoming Producer", la Drum & Bass Arena Awards, în doar câteva luni de la prima sa lansare în 2010, până la a primi onoarea de a fi ales ambasador muzical al echipei olimpice belgiene și a primi în 2015 Premiul Cultural Flemish pentru muzică, devenind primul DJ și producător care primește această recunoaștere, Netsky continuă să urce fără piedici în clasamentul internațional.

Valeron este recunoscut ca fiind cel mai apreciat DJ din insula Mykonos, aducând un plus de savoare scenei muzicale locale prin melodiile lui deep house și electronic. A devenit fondatorul casei de producție Bercana Music și a lansat două albume, "Amare" și "Aigaio". Ceea ce face Valeron special este modul în care îmbină instrumentele tradiționale grecești cu ritmurile electronice. Prin contribuțiile sale, Valeron aduce un suflu proaspăt și inovator în peisajul muzical din Mykonos, creând o legătură unică între tradiția grecească și sunetele moderne electronice.

Prețuri abonamente Massif 2024

  • Abonamentele pentru Massif 2024 se găsesc online, la prețuri cuprinse între 59 euro (+taxe) și 149 euro (+taxe). Sunt disponibile și bilete pe zi, la prețul de 27 de euro (+taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending