Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Grasu XXL vrea o pauză în urma șocului accidentului auto

Rapperul Grasu XXL își dorește o lună sau două de pauză din activitatea muzicală în urma impactului emoțional al accidentului auto în care a fost implicat.
Grasu XXL într-o ședință foto din toamna 2010

Grasu XXL într-o ședință foto din toamna 2010

Urmărește-ne pe

Rapperul Grasu XXL își dorește o lună sau două de pauză din activitatea muzicală în urma impactului emoțional al accidentului auto în care a fost implicat. Puternic afectat de pierderile celor 5 vieți tinere, cântărețul simte nevoia unei retrageri temporare de pe scenă. Accidentul petrecut pe 24 februarie 2013 în județul Vâlcea l-a readus brutal cu picioare pe pământ într-o perioadă bogată în împliniri pe plan profesional - lucra la un nou album și terminase un nou videoclip.

Grasu XXL într-o ședință foto din toamna 2010

Grasu XXL într-o ședință foto din toamna 2010 (Foto: www.facebook.com)

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 19 și 27 de ani se întorceau acasă din Râmnicu Vâlcea, iar la intrarea în localitatea Călimănești, șoferul lor a pierdut controlul volanului intrând pe contra-sens. Mașina a lovit frontal duba Volkswagen în care circula regulamentar Grasu XXL și alte două persoane. Cântărețul era pasager și dormea în momentul impactului. El s-a ales cu capul spart și nu a avut nevoie de spitalizare.

Chiar dacă rănile lui au fost superficiale, accidentul l-a marcat sufletește pe cântăreț. Grasu XXL a declarat prin intermediul rețelei Facebook că are nevoie de timp pentru a putea trece peste șocul emoțional:

O sa razi dar primu' lucru la care m-am gândit dupa accident a fost ca e vina lu' Basescu...ca dacă eram pe autostrada nu se întâmpla...apoi ca ar fi trebuit sa ramanem la Baia-Mare,apoi ca mai bine mai beam o cafea la benzinarie...din păcate asa a fost sa fie.In săptămâna care trecuse terminasem noul clip...lucram la album si eram gata de lansare,acum nu stiu,totu pare asa...fără sens.O luna,poate doua,eu nu o sa mai cant,nu ma lasa nici corpul,nici mintea,clipu' la fel,nu pot sa ma gândesc la asta acum.Stiu ce înseamnă sa pierzi pe cineva drag si gandurile mele merg spre familiile celor 5...are viața asta un mod de a te aduce cu picioarele pe pământ...ooooffff.Ma întorc in studio,acolo unde răul nu ajunge.va pup

Pe 23 februarie, Grasu XXL cântase la burn The Streets în Piața Revoluției din Baia Mare, unde a avut loc un concurs de snowboarding.

VIDEO: Grasu XXL - Turbofin

Citește mai multe despre Grasu XXL
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hurts relansează un alt clip pentru single-ul Miracle - VIDEO

Trupa Hurts a fost nevoită să filmeze o nouă versiune de clip pentru single-ul "Miracle", care să nu mai pară...

Închide