Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Goldfrapp anunţă lansarea unui nou album - VIDEO

Formaţia de muzică electronică Goldfrapp se pregăteşte să lanseze în această vară cel de-al şaselea album de studio din carieră.
Alison Goldfrapp

Alison Goldfrapp (foto: www.facebook.com)

Formaţia de muzică electronică Goldfrapp a confirmat faptul că în această vară va fi lansat cel de-al şaselea album de studio din carieră. Materialul a fost scris şi înregistrat, în prezent fiind mixat într-un studio londonez.

Alison Goldfrapp

Alison Goldfrapp (Foto: www.facebook.com)

De asemenea, elementul de noutate este acela că piesele de pe viitorul album vor fi interpretate live pentru prima dată în cadrul Festivalului Internaţional de la Manchester, desfăşurat în zilele de 16 şi 17 iulie. Trupa Goldfrapp va fi acompaniată atunci de către orchestra din Manchester, numită Royal Northern College of Music ( RNCM).

Titlul albumului va fi anunţat în curând, fiind lansat la o distanţă de trei ani de la cel mai recent material "Head First", care s-a bucurat de un mare succes, debutând pe poziţia a şasea în clasamentele britanice.
Grupul britanic a luat naştere în Londra, 1999, avându-i in componenţă pe Alison Goldfrapp (voce/sintetizator) si Will Gregory (sintetizator). Cei doi sunt iubiţi nu doar pentru muzica lor care combină cu succes valenţe din zona electronică, dance, downtempo, glam rock sau trip-hop, ci şi pentru spectacolul de lumini şi videoproiecţii pe care îl oferă publicului în timpul apariţiilor live.

Mai jos puteţi urmări clipul piesei "Rocket", aceasta fiind nominalizată la premiile Grammy din anul 2011:

VIDEO OFICIAL GOLDFRAPP - Rocket

Citește mai multe despre Alison GoldfrappGoldfrapp
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muzica Fun. e în valiză - "Why Am I The One" - VIDEOCLIP

Cu muzica purtată simbolic în valiză, Fun. sugerează prin versurile și imaginile clipului "Why Am I The One" valurile industriei...

Închide