Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Girls Aloud a încheiat o carieră de 10 ani cu un concert în Liverpool - VIDEO

Cele din Girls Aloud au anunțat oficial destrămarea formației, în cadrul ultimului concert al turneului ce sărbătorea 10 ani de carieră.

Publicat

pe

Cele din Girls Aloud si-au luat rămas bun de fani
Cele din Girls Aloud si-au luat rămas bun de fani │ FOTO: www.facebook.com

Fetele de la Girls Aloud au anunțat oficial destrămarea formației, în cadrul ultimului concert al turneului ce sărbătorea 10 ani de carieră. Spectacolul a avut loc în Liverpool și a fost ocazia perfectă pentru Cheryl ColeNadine CoyleSarah HardingNicola Roberts și Kimberley Walsh să-și ia rămas bun de la fani și să se retragă în plină glorie. Atât pe Twitter, cât și pe Facebook, au apărut mesaje din partea formației pop în care mulțumesc publicului pentru susținere și pentru toate visele împlinite și anii incredibili petrecuți împreună.

Girls Aloud a susținut ultimul concert, punând punct unei cariere de 10 ani

Girls Aloud a susținut ultimul concert, punând punct unei cariere de 10 ani │ FOTO: www.facebook.com

"Dragi Alouders, vrem doar să vă spunem din adâncul inimilor noastre - Mulțumim! Acest turneu a fost o experiență incredibilă și șansa perfectă pentru a vă mulțumi pentru că ați fost alături de noi de-a lungul călătoriei noastre de 10 ani. Ne-au fost depășite toate visele și sperăm că vom rămâne pentru totdeauna o sursă de inspirație pentru voi și un exemplu că visele chiar strălucesc! Iubirea și sprijinul vostru ne vor acompania mereu, dar acum am ajuns la finalul timpului incredibil pe care l-am petrecut împreună. Vă iubim mult." - mesaj pe pagina oficială de Facebook a trupei.

Girls Aloud

Girls Aloud │ FOTO: www.facebook.com

După 3 ani de pauză, artistele s-au reunit în 2012 pentru a aniversa împlinirea a 10 ani de la înființare. Cu această ocazie au lansat noul album "Ten", o compilație cu cele mai cunoscute hituri ale formației. Materialul a inclus și 2 piese noi, "Something New" și "Beautiful' Cause You Love Me", ce au fost lansate la single-uri. Turneul pe care l-au susținut a avut un show excepțional, cu numeroase efecte speciale, costumații cât mai interesante și coregrafii incendiare. Cum a arătat concertul Girls Aloud puteți vedea la finalul articolului, unde este disponibilă înregistrarea completă a spectacolului susținut de trupă în februarie 2013, în orașul Birmingham, Anglia.

Girls Aloud

Girls Aloud │ FOTO: www.facebook.com

Grupul, format în 2012 în cadrul emisiunii Popstars: The Rivals, a vândut peste 4,3 milioane de single-uri și a avut 20 de hituri consecutive în top 10 în perioada 2002 - 2009. De asemenea, Girls Aloud este trupa care a înregistrat cele mai mari vânzări în Mare Britanie, în secolul 21 și a fost numită în 2011 cea mai de succes formație care s-a creat în urma unei emisiuni TV.

În anul 2009, artistele au decis să ia o pauză pentru a-și începe proiectele solo. Cheryl Cole s-a bucurat poate de cel mai mult succes în cariera solo, aceasta având deja 3 albume ce au dat single-uri de top. Nadine Coyle, Nicola Roberts și Kimberley Walsh au realizat și ele materiale solo, în timp ce Sarah Harding s-a îndreptat către actorie și a jucat în filme precum Bad Day și St Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold. 

Girls Aloud: Ten Tour - Concert integral, Birmingham, Anglia 2013

Trending