Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Flashmob Laura Stoica, un omagiu adus de artiștii români - VIDEO

Artiștii români alături de aproximativ 200 de persoane au susținut un flasmob în memoria artistei Laura Stoica. Vezi înregistrarea emoționantă a momentului.
Flashmob Laura Stoica 2013

Flashmob Laura Stoica 2013

Pe 9 martie 2013 s-au împlinit 7 ani de când Laura Stoica și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină. Artiștii români au vrut să aducă un omagiu cântăreței și să arate că aceasta nu este uitată și trăiește în continuare în inimile lor. Astfel, a luat naștere ideea unui flashmob ce s-a desfășurat în Centrul Istoric al Capitalei. Aproximativ 200 de oameni s-au strâns și au interpretat o parte din binecunoscuta melodie "Un actor grăbit".

Flashmob Laura Stoica 2013

Flashmob Laura Stoica 2013

Inițiativa a fost îmbrățișată de muzicieni români cu vechime precum Andraș Zoltan (Sarmalele Reci), Silvia Dumitrescu, Paula Seling, Aurelian Temișan, Crina Matei, Pepe, dar și de tineri artiști ca Viky Red, Aylin Cadir, Dalma Kovacs și grupul Jazzappela care s-a implicat și în producția video-ului pe care îl puteți urmări mai jos.

"Știm că a durat mult, dar tot acest timp l-am petrecut lucrând la fiecare detaliu, pentru ca acest montaj să transmită în final, ceea ce ne-am dorit de la bun început: iubire, emoție și solidaritate dincolo de poziții sociale și, nu în ultimul rând, mesajul că PUTEM. Putem face multe împreună. Și poate fi ușor și frumos. Sperăm să vă bucurați de el, tot sufletul nostru este în acest clip", este mesajul postat pe pagina de Facebook - FlashMob România care a inițiat evenimentul și s-a ocupat de organizarea lui.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Laura Stoica a fost o cântăreață și compozitoare de muzică pop rock care s-a impus pe scena muzicală românească prin originalitatea și puternica sa personalitate. Cu o voce puternică și impresionantă aceasta rămâne una dintre cele mai importante soliste de pop rock din România. Aceasta a cochetat și cu actoria și s-a bucurat de succes pe scena Teatrului "Toma Caragiu" din Ploiești. Laura și cel care urma să-i devină șot, bateristul Cristian Mărgescu (ex-Metrock) și-au pierdut viețile în urma unui accident de circulație în 2006. Un an mai târziu, fratele cântăreței, Alexandru Stoica, a organizat Festivalul "Laura Stoica", un tribut adus artistei care a avut misiunea de a promova tinerele talente din România.

Flashmob Laura Stoica 2013

 

Citește mai multe despre Aylin CadirDalma KovacsLaura StoicaPaula SelingSilvia DumitrescuViky RedZoltan Andras
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
byron - "30 Seconds of Fame/30 de secunde de faimă" - Tracklist și detalii lansare

Înainte de concertul de lansare de pe 16 martie, byron dezvăluie detalii despre colaborări, producție, masterizare și tracklistul noului album...

Închide