Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Fall Out Boy a lansat clipul noului single "The Phoenix" - VIDEOCLIP

Fall Out Boy a lansat noul clip sângeros "The Phoenix". Acesta este al 2-lea extras depe viitorul album "Save Rock & Roll". Vezi ce se întâmplă cu solistul.

Publicat

pe

Fall Out Boy - "Save Rock & Roll"
Fall Out Boy - "Save Rock & Roll"

Fall Out Boy a lansat un nou videoclip, realizat pentru single-ul "The Phoenix", pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta este cel de-al 2-lea extras de pe viitorul "Save Rock & Roll", ce va apărea pe 15 aprilie. Clipul este plin de acțiune și suspans, membrii trupei intrând în posesia unei serviete misterioase, care le aduce probleme. Numeroase personaje suspecte, în special feminine, încep să-i urmărească pentru a le lua servieta. În plus, solistul Patrick Stump este prins de un grup de femei mascate și torturat.

Fall Out Boy

Fall Out Boy │ FOTO: www.facebook.com

"The Phoenix" urmează single-ul "My Songs Know What You Did in the Dark (Light Em Up)", prima piesă lansată de Fall Out Boy după o pauză de aproape 3 ani. Revenirea trupei a fost foarte bine primită de publicul din întreaga lume, piesa poziționându-se pe locul 5 în topul din Regatul Unit, pe 36 în Australia și pe locul 26 în clasamentul Billboard Hot 100. Viitorul material, "Save Rock & Roll", a fost compus și înregistrat în mare secret și va include colaborări cu Elton John și Courtney Love. În cadrul primului concert de revenire, ce a avut loc la Chicago, la începutul anului în februarie, grupul a declarat că nu s-a despărțit niciodată, astfel că nu este o reuniune, așa cum s-a scris în presă de multe ori.

 "Când eram copii singurul lucru care ne ajuta să supraviețuim era muzica. Acesta a fost principalul motiv pentru care am început formația Fall Out Boy. Aceasta nu este o reuniune deoarece noi nu ne-am despărțit niciodată" - Fall Out Boy. 

Fall Out Boy - "The Phoenix"

Recent, trupa a dezvăluit și coperta noului material, care a făcut înconjurul lumii, întrucât este o fotografie cu 2 copii care se țin de mână - călugăr și punkist.

"Când am început călătoria pentru realizarea albumului ne-am dorit să găsim niște imagini care să ne inspire. Am dat pe internet peste cea cu punkistul și călugărul și am simțit că întărea ceea ce noi încercam să transmitem pe disc - îmbinarea noului cu vechiul, închegarea tradiției cu modernitatea. Evident, aceasta era o fotografie care însemna foarte mult pentru mulți oameni, astfel că am simțit că vrem să facem și noi parte din această poveste. Acești copii reprezintă tinerețea, schimbarea și acea necuviință care sperăm să se regăsească pe albumul nostru. La finalul zilei pur și simplu am vrut să refacem regulile și să o luăm de la început cu Save Rock & Roll. Îi mulțumim lui Roger Stonehouse pentru realizarea acestei fotografii și pentru că ne-a permis să o împărțim lumii" - Fall Out Boy

Fall Out Boy - "Save Rock & Roll"

Fall Out Boy - "Save Rock & Roll"

Comentează

Trending