Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Exclusiv: No Doubt - "Sunday Morning" Live în Los Angeles - VIDEOCLIP

Vezi in exclusivitate noul clip live lansat de No Doubt pentru piesa "Sunday Morning". După 17 ani trupa este pe scenă la fel de energică și carismatică.
No Doubt -

No Doubt - "Sunday Morning" Videoclip Live în Los Angeles 2012

Trupa No Doubt a decis să lanseze în exclusivitate pentru o bază restrânsă de fani o serie de videoclipuri cu înregistrări live. Cel mai nou este clipul piesei "Sunday Morning", pe care îl puteți urmări mai jos, înainte de a fi dezvăluit publicului larg. Înregistrarea este extrasă din timpul celor 7 concerte pe care formația le-a susținut la sfârșitul anului trecut în Los Angeles. Turul de forță s-a desfășurat la Amfiteatrul Gibson pe 24, 26, 28, 30 noiembrie și 2, 4, 6 decembrie 2012.

No Doubt - "Sunday Morning" Videoclip Live în Los Angeles 2012

No Doubt - "Sunday Morning" Videoclip Live în Los Angeles 2012

Deși au trecut aproape 17 ani de când No Doubt a înregistrat piesa "Sunday Morning", membrii formației au aceeași energie și carismă pe scenă. Într-adevăr, solista Gwen Stefani a adoptat acum un look mai feminin, comparativ cu cel din perioada anilor 90, dar atitudinea este neschimbată. No Doubt este una dintre formațiile pe care le urmărești cu plăcere în concert, fiind o trupă ce oferă un show energic și interesant. În plus, mulți fani sunt încântați de revenirea grupului, cu toate că sound-ul abordat pe noul album "Push and Shove" are o direcție comercială mai bine pronunțată, fapt ce nu este pe placul tuturor fanilor. Poate acesta este unul din motivele pentru care grupul a decis să lanseze un videoclip cu piesa "Sunday Morning", pentru a-i face fericiți și pe nostalgici.

No Doubt - "Sunday Morning" Videoclip Live în Los Angeles 2012

No Doubt - "Sunday Morning" Videoclip Live în Los Angeles 2012

"Sunday Morning" are o istorie interesantă, piesa fiind compusă de basistul trupei Tony Kanal, Gwen Stefani și Eric Stefani chiar în perioada în care povestea de iubire dintre Tony și Gwen se apropia de sfârșit. Aceștia au început să lucreze la melodie când au apărut disensiuni mari între cei doi, iar despărțirea a fost inevitabilă. Cântecul este inclus pe albumul "Tragic Kingdom", alături de celebrele hituri "Don't Speak", "Hey You!", "Just a Girl" și "Happy Now", care s-au născut în mare parte din suferința pe care Gwen Stefani a simtiț-o în urma despărțirii de Tony.

Exclusiv: No Doubt - "Sunday Morning" Live în Los Angeles 2012

Citește mai multe despre No Doubt
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou Agnetha Faltskog (ABBA) după o pauză de 9 ani - VIDEOCLIP

Agnetha Faltskog (62 ani), membră a îndrăgitului grup ABBA, revine în atenția fanilor cu un single nou, intitulat "When You...

Închide