Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Metallica își echipează fanii cu noi pantofi sport "Kill 'Em All"

Cu ocazia aniversării a 30 de ani de la apariția albumului de debut, Metallica lansează propria marca de încălțăminte botezată "Kill 'Em All".

Dacă tot este la modă sa lansezi diferite produse sub propriul brand, Metallica profită de oportunitate și cu ocazia aniversării a 30 de ani de la apariția albumului de debut lansează o nouă gamă de încălțăminte "Kill 'Em All". Prețurile tenișilor pentru rockerii sportivi sunt medii pentru niște produse brand.

Teniși Metallica - kill em all

Teniși Metallica - kill em all

Metallica a colaborat cu Vans, unul din liderii mondiali din industria de îmbrăcăminte și încălăminte, și a lansat o ediție speciala de pantofi sport în două variante - Slip-On și Sk8-Hi. Produsele din această linie au inclus în designul lor, ca blazon, desenul de pe coperta albumului și costă 55 de dolari, respectiv 70 de dolari. Descoperă și alte versiuni de pantofi sport "Kill 'Em All", despre care am scris nu demult. Produsele se pot comanda de pe site-ul vans.

"Kill 'Em All" a fost lansat pe 25 iulie 1983 de către Megaforce Records în doar 1500 de bucăți, ulterior fiind relansat de Elektra Records cu care Metallica a semnat un contract în 1984. Materialul a primit trei discuri de platină din partea RIAA (Recording Industry Association Of America) pentru vânzări de peste trei milioane de unități doar pe teritoriul american. Este singurul album Metallica înregistrat alături de liderul trupei Megadeth, Dave Mustaine, acesta fiind dat afară din trupă la scurt timp din cauza problemelor cu drogurile/alcoolul și a comportamentului violent.

"Kill 'Em All" ocupă locul 35 în topul The 100 Greatest Albums of the '80s realizat de publicația Rolling Stone, în timp ce în revista Kerrang! se situează pe poziția 29 în 100 Greatest Heavy Metal Albums of All Time.

Metallica - Seek & Destroy

Metallica va lansa pe 9 august mult așteptatul film 3D ce va purta numele “Metallica Through the Never”. Materialul a fost filmat în luna august 2012 în Vancouver alături de regizorul Nimrod Antal și se concentrează pe povestea fictivă a unui membru din staff-ul formației, interpretat de actorul Dane DeHaan. Personajul este trimis într-o misiune în timp unde trupa cântă în cadrul unui concert sold-out, iar acesta găsește o lume total schimbată față de ce știa.

Citește mai multe despre Metallica
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE