Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Empire Of The Sun ne provoacă să descoperim un mesaj criptat - VIDEO

Trupa Empire Of The Sun revine în această vară cu un nou album numit "Ice On the Dune". Campania de promovare a acestui material se anunță a fi inedită.
EMPIRE OF THE SUN

EMPIRE OF THE SUN (foto: www.facebook.com)

După cum v-am anunțat în urmă cu o săptămână, trupa Empire Of The Sun revine în această vară cu un nou album ce se va numi "Ice On the Dune".

Campania de promovare a acestui material se anunță a fi una inedită, astfel că fanii sunt provocați deja să descopere mesajele criptate din câteva puzzle-uri.

Astfel, există o imagine principală pe care o puteți vedea mai jos, cea care apare și în trailer-ul publicat deja pentru noul material. Aceasta este scrisă cu anumite caractere aparte, într-un limbaj secret, iar pentru a înțelege mesajul final este necesar să intrați pe site-ul oficial al trupei. Aici veți găsi mai multe maxime, universal valabile, care vă vor ajuta în descoperirea unui mesaj puternic, folosit acum mulți ani.

Mesajul criptat al formației Empire Of The Sun

Mesajul criptat al formației Empire Of The Sun (Foto: www.facebook.com)

Se pare că acesta este de fapt limbajul cu o simbolistică variată descoperit într-un adăpost mexican din Peninsula Guerrero, în timpul dominației unui imperiu.

Pentru a descoperi mesajul, puteți căuta indicii suplimentare și în primul trailer publicat de Empire Of The Sun.

Campania de promovare va continua în săptămânile viitoare și va provoca viitorul public spectator la concertele anunțate deja ale formației.

TRAILER EMPIRE OF THE SUN - "Discovery"

Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Joe Walsh, Mick Jagger și Ringo Starr pun la cale un nou supergrup

Se anunță un nou supergrup format din Joe Walsh, Mick Jagger, Ringo Starr și mulți alții.

Închide