Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Empire Of The Sun anunţă lansarea unui nou album - VIDEO

Trupa Empire Of The Sun va lansa în luna iunie 2013 cel de-al doilea material de studio, intitulat "Ice on the Dune".
Luke Steele

Luke Steele

Una dintre revenirile mult aşteptate ale acestui an este cea a trupei Empire Of The Sun, care va lansa în luna iunie cel de-al doilea album de studio din carieră, intitulat "Ice on the Dune".

EMPIRE OF THE SUN

EMPIRE OF THE SUN (Foto: www.facebook.com)

Duo-ul australian de muzică electronică a debutat în forţă cu primul material în anul 2008, "Walking On A Dream", care s-a bucurat de un imens succes, pe acesta fiind incluse hiturile "We Are The People",  "Standing on the Shore", "Without You" sau "Half-Mast".

Cei doi muzicieni-producatori australieni Luke Steele şi Nick Littlemore au reuşit să îşi creioneze o imagine care pare desprinsă dintr-o realitate paralelă, asemeni unei aventuri psihedelice, post-apocaliptice.

De exemplu, pentru videoclipul piesei "We Are the People", aceştia s-au inspirat dintr-o veche sărbătoare mexicană (Día de los Muertos/Ziua Morţilor), care cinsteşte memoria celor dispăruţi.

VIDEO OFICIAL EMPIRE OF THE SUN - We Are The People

Trupa a ţinut să marcheze începutul promovării noului album printr-un trailer epic regizat de JJ Abrams, care înfăţişează o poveste antică, unde rolurile principale aparţin regilor, profeţilor, animalelor sălbatice.

Vara aceasta înseamnă pentru Empire Of The Sun susţinerea de concerte prin care va fi promovat noul album. Reprezentaţiile vor avea loc în locaţii din Chicago, Kansas, dar şi în luna august la Budapesta, în cadrul festivalului Sziget.

TRAILER EMPIRE OF THE SUN - Discovery

Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un nou clip Muse pentru piesa "Animals" - VIDEOCLIP

Muse a dezvăluit un nou videoclip realizat de fani pentru piesa "Animals". Clipul este realizat de o echipă creativă din...

Închide