Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Eminem a terminat lucrul la un nou album de studio - VIDEO

Eminem se pregăteşte de lansarea unui nou material, lucru confirmat de prietenul şi colaboratorul său Dr. Dre, producătorul viitorului album al artistului.

Publicat

pe

Eminem
Eminem

Rapperul american Eminem se pregătește de lansarea unui nou material, lucru confirmat de prietenul și colaboratorul său Dr. Dre. După numeroase speculații privind noul album, Dr. Dre a afirmat că el este producătorul viitorului album marca Eminem și că a fost atât de impresionat de piese, încât acest lucru l-a inspirat să își creeze, la rândul său, muzică nouă.

Eminem

Eminem

De asemenea, președintele casei de discuri Shady Records, Paul Rosenberg, a confirmat acest lucru:

"Așteptăm un nou album Eminem în 2013. Lucrează la acesta de o bună perioadă de timp. În acest moment, putem confirma că artisul va putea fi văzut live în Europa începând cu luna august, alte date urmând să fie confirmate în curând."

Dr. Dre nu a mai lansat la rândul său un album solo de mai bine de 10 ani, însă artistul a declarat că muzica rămâne prima sa dragoste și că va continua în acest domeniu atât timp cât va putea.

Discipol al lui Dr. Dre, Eminem a devenit din momentul apariției sale în peisajul muzical unul dintre cei mai controversati rapperi din branșă. Talentul său de a-și da frâu liber sentimentelor și de-a expune momentele nefericite din copilăria trăită l-a făcut unul dintre cei mai apreciați artișți la nivel mondial. Este una dintre cele mai populare vedete de pe facebook, numărând mai bine de 67 de milioane de fani pe contul său oficial. Rămâne de văzut care vor fi temele abordate de către Slim Shady pe viitorul album.

VIDEO OFICIAL EMINEM - "Lose Yourself" - Soundtrack "8 MILE"

La sfârșitul lui 2012, Eminem a semnat un featuring cu Skylar Grey.  Melodia respectivă - "C’mon Let Me Ride" - include un fragment din "Bicycle Race" (Queen) interpretat de Eminem, care semnează producția albumului "Don’t Look Down" al cântăreței.

Trending