INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2017
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Elena Gheorghe a lansat clipul "Ecou" feat. Glance - VIDEOCLIP

Elena Gheorghe a revenit cu un nou clip, realizat pentru single-ul "Ecou" cântat în colaborare cu Glance. Vezi povestea de iubire a unei balerine.
Elena Gheorghe -

Elena Gheorghe - "Ecou" feat Glance Video

Elena Gheorghe a revenit cu un nou clip, realizat pentru single-ul "Ecou" cântat în colaborare cu Glance. Filmările au început încă de pe data de 8 martie, iar artista a fost mai mult decât fericită să-și anunțe fanii pe Facebook, după aproape o lună, că videoclipul este gata. Cântecul este extras de pe viitorul album la care Elena lucrează în prezent și care va apărea până la sfârșitul anului.

Elena Gheorghe - "Ecou" feat Glance Video

Elena Gheorghe - "Ecou" feat Glance Video (Foto: www.facebook.com)

Regizat de Dan Petcan, clipul o prezintă pe cântăreață în ipostaze extrem de senzuale. Rozul, în diferite nuanțe, este culorea ce domină pe tot parcursul videoclipului, fie că este vorba de hainele Elenei, așternurile patului, ceștile de cafea sau filtrele folosite de camerele de filmat. Povestea descrisă în versurile melodiei este practic transpusă în imagini, asemeni producților cinematografice adaptate după cărți. Elena interpretează rolul unei balerine ce suferă după iubitul său, care a plecat brusc și nu a mai dat nici un semn. Aceasta reiterează amintirile plăcute trăite în casa sa și numeroasele momente de tandrețe, ce sunt greu de șters din amintiri. Single-ul este compus și produs de Laurențiu Duță și reprezintă primul cântec înregistrat de Elena Gheorghe în limba română după o perioadă foarte lungă de timp, aceasta cântând doar în engleză și spaniolă.

"Cred că fiecare dintre noi a trăit măcar o parte din povestea piesei și se va regăsi în versurile ei. Sound-ul super fresh, versurile, starea piesei, flow-ul lui Glance… a ieșit o combinație foarte cool! E o piesă care pe mine m-a cucerit din prima! Mă bucur foarte mult că am înregistrat această piesă în limba română, îmi era dor să cânt în română și, din mesajele primite pe Facebook și în timpul concertelor, știu că și fanii mei își doreau asta", a mărturisit Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe - "Ecou" feat Glance

Citește mai multe despre Elena Gheorghe
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa AC/DC (Brian Johnson, Malcom Young, Angus Young, Phil Rudd)
AC/DC a început lucrul la noul album

Australienii de la AC/DC împlinesc în acest an 40 de ani de activitate și vor sărbători evenimentul cu mare fast....

Închide