Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Ed Sheeran a dezvăluit data lansării următorului album

Ed Sheeran a dezvăluit data lansării următorului album și titlul piesei centrale. Află mai multe detalii despre noile compoziții ale artistului britanic.

Ed Sheeran

Ed Sheeran este autorul albumului "+", material discografic ce i-a adus tânărului artist britanic două premii la Brit Awards în 2012 și o nominalizare la premiile Grammy de anul acesta. Cu un debut impresionant, Ed revine în atenția fanilor cu vești privind următorul album discografic. Data lansării a fost deja stabilită, numele single-ului central fiind "Photograph".

Ed Sheeran

Ed Sheeran

"Următorul meu album este aproape gata. Nu știu încă dacă va include și colaborări. Am un nume în cap, dar nu vi-l pot spune încă", a declarat Ed Sheeran pentru Noise11.com.

Data lansării celui de-al doilea album al artistului este, conform declarațiilor acestuia, 17 februarie 2014. Ed a dezvăluit și numele uneia dintre piesele noi, "Photograph" urmând să fie cel mai probabil primul single extras. Deși melodiile de pe noul material discografic sunt gata, fanii vor trebui să aștepte până la data lansării.

"Știu că în cazul unor trupe mari, precum Coldplay, se obișnuiește să se introducă în setlistul concertelor piese noi, însă fanii mei își petrec multă vreme pe YouTube și Twitter și dacă aș dezvălui un single nou, acesta ar circula foarte rapid pe internet și ar ajunge la urechile tuturor."

În ce privește sound-ul noilor piese, Ed Sheeran mărturisea cu ceva timp în urmă că nu-și dorește un album care să-l propulseze cu orice preț în atenția publicului, ci va pune accentul pe mesajul transmis, așa cum s-a întâmplat și în cazul materialului de debut.

"Primul album l-am compus la 18 ani, următorul va fi al unei minți de 21 de ani. Nu am de gând să fac un al 2-lea album tipic, adică unul care să fie cool și hip. Îmi place muzica pe care o fac acum, așa că următorul album va fi în același stil " a declarat Ed într-un interviu acordat publicației Mirror.

Ed Sheeran a fost prezent anul acesta la ceremonia de decernare a premiilor Grammy, unde a interpretat piesa "The A Team" în duet cu Elton John. Deși nominalizarea de la categoria "Piesa anului" nu i-a adus și un premiu, prestația rămâne în amintirea publicului prin empatia transmisă și naturalețea interpretării, nealterată de emoțiile inerente unui eveniment de o asemenea amploare.

Duet Ed Sheeran și Elton John - "The A Team" live la Premiile Grammy 2013

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nneka va concerta la B’ESTFEST Summer Camp 2013

B’ESTFEST Summer Camp 2013 aduce o nouă premieră pe scena festivalului, de aceasta data fiind vorba de Nneka, celebra cântăreață...

Închide