Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Dubioza Kolektiv a lansat clipul piesei "U.S.A." - VIDEOCLIP

Trupa bosniacă Dubioza Kolektiv a lansat videoclipul melodiei U.S.A. Materialul este un montaj de înregistrări live cu piesa de pe albumul Wild Wild East.

Trupa bosniacă Dubioza Kolektiv a lansat un nou videoclip oficial pentru melodia "U.S.A.". Materialul este un montaj de înregistrări live, piesa făcând parte de pe albumul "Wild Wild East" din 2011. Formația a interpretat "U.S.A." și cu prilejul primului concert din România. Live-ul lor a electrizat publicul prezent la Silver Church pe 25 ianuarie 2012. Anul trecut, Dubioza Kolektiv a participat la Stufstock 2012, iar pe 27 martie 2013 trupa este așteptată din nou în The Silver Church. Noul show-ul face parte din seara "Balkan Party", unde în deschidere va cânta Madame Hooligan (Radu Almăşan - voce, Andrei Cebotari - percuţie şi David Ballon - chitară electrică).

Dubioza Kolektiv în concert în Silver Church

Dubioza Kolektiv în concert în Silver Church

Apărută în 2003 în Bosnia, trupa Dubioza Kolektiv exprimă problemele societății bosniace și vrea să arate lumii că stereotipurile din mass-media nu redau realitatea civică. În melodiilor lor, cei din Dubioza vorbesc despre pace, înțelegere, revoltă împotriva sistemului politic, susținând un adevărat protest muzical, în care se regăsesc oameni din întreaga lume, indiferent de naționalitate. Trupa vrea să lanseze un nou album în 2013, de data aceasta cu versuri în bosniacă. În toamna 2012, formația a început să compună și chiar să intre în studioul de înregistrări, astfel că în concertul de pe 27 martie este foarte posibil să auzim piese noi.

Videoclip oficial: DUBIOZA KOLEKTIV - "U.S.A."

Melodia "U.S.A." este una dintre cele mai cunoscute din discografia Dubioza Kolektiv. Versurile “I am from Bosnia, take me to America I really want to see Statue of Liberty” au fost la un moment dat modificate, Bosnia fiind înlocuită cu România în timpul primului lor concert din țara noastră. Membrii trupei erau la curent cu actualitatea românească și ne-au vorbit despre similitudinile din viețile social-politice din Bosnia și România. Stilul lor muzical ceva mai agresiv urmărește să atragă atenția publicului, dar și a politicienilor asupra atâtor lucruri în neregulă din societate.

Urmărește melodia Dubioza Kolektiv în primul live de la Silver Church

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Dubioza Kolektiv
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Formaţia Toulouse Lautrec revine la emisiunea Guerrilive - VIDEO

Toulouse Lautrec concertează la Radio Guerrilla pe 11 martie. Cel mai nou single este intitulat "Nopţi Albe" şi se poate...

Închide