Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Documentarul despre viața lui Jim Morrison a intrat în producție

Se pregătește un documentar inedit despre omul Jim Morrison și nu vedeta rock. Filmul va include interviuri în premieră cu persoane din viața artistului.

Publicat

pe

Jim Morrison
Jim Morrison

Cei de la Z-Machine au anunțat că au început producția documentarului despre viața lui Jim Morrison, solistul celebrei trupe The Doors, care s-a stins din viață la vârsta de 27 de ani, în 1971. Intitulat "Before the End: Jim Morrison Comes of Age", filmul va prezenta traseul muzical și felul în care s-a dezvoltat Morrison ca muzician.

Jim Morrison

Jim Morrison

Pelicula va include atât interviuri în premieră cu membrii familiei și prietenii lui Morrison, cât și înregistrări și fotografii cu artistul încă din primii ani de formare, ce nu au mai fost publicate până acum. Scopul filmului biografic este acela de a explora și latura umană a lui James Douglas Morrison, nu doar cea a vedetei rock.

Jim Morrison Documentar"Before the End: Jim Morrison Comes of Age" va include conversații cu: fratele lui Jim, Andy, sora acestuia, Anne, Bryan Gates, colegul de cămin de la Universitatea Florida, Bill Adams, instructorul de film de la UCLA, Tandy Martin și Mary Werbelow, primele iubite de lungă durată și mulți alți oameni care au făcut parte din viața lui Morrison. De asemenea, Alain Ronay, un prieten apropiat al muzicianului va ajuta la completarea puzzle-ului.

Z-Machine este o companie de producție independentă, formată de Jeff și Jess Fin. Portofoliul lor include documentarul "Strange Septembers: The Hill Abduction & The Exeter Encounter", lansat în 2011.

"Jess și eu spunem în glumă că realizarea acestui documentar seamană cu un film cu Sherlock Holmes, în sensul că încercăm să aflăm adevărul despre Jim Morrison. Ideea de bază este următoarea: Toată lumea a auzit de Jim Morrison, vedeta rock, dar cine a fost James Douglas Morrison, ca om?", declară producătorul Jeff Fin pe site-ul lor oficial.

The Doors - "When The Music's Over" (Live 1968)

Trending