Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Divna și Dan Puric - o nouă reprezentaţie pe 28 aprilie la Ateneul Român

Interpreta de origine greacă Divna va susține 2 spectacole 28 aprilie la Ateneul Roman iar în deschidere Dan Puric va ține o conferința introductivă.
Divna & Dan Puric

Divna & Dan Puric

Interpreta de origine greacă Divna, supranumită și vocea îngerilor, va susține un concert dedicat sărbătorilor Pascale, chiar în Duminica Floriilor. Spectacolul va fi întregit de conferința introductivă a maestrului Dan Puric.

La cererea publicului evenimentul va avea o nouă reprezentație care va începe la ora 16.00, în timp ce a doua va avea loc începând cu ora 20.00. Evenimentele vor avea loc pe 28 aprilie 2013 la Ateneul Român iar pentru reprezentaţia de la ora 16.00 prețul unui bilet este de 200 lei pentru categoria 1 și 150 pentru categoria 2.

Divna & Dan Puric

Divna & Dan Puric

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Divna este cunoscută în lumea întreagă pentru claritatea tonalității și pentru coloratura vocală ieșită din comun. Artista, pe numele complet Divna Ljubojevic, s-a lăsat de mică furată de tainele muzicii sârbești, rusești și original bizantine. Și-a desăvârșit pregătirea la Colegiului de Muzică Mokranjac din Belgrad, devenind apoi licențiat al Academiei de Muzica din Novi Sad. A dirijat, încă de la vârsta de 18 ani, Corul Mokranjac din Belgrad și s-a remarcat în postura de cel mai tânăr dirijor al Primei Societăți Corale – formațiunea corală cu cea mai îndelungată istorie din spațiul sârbesc.

Calitățile vocale deosebite îi permit Divnei să își asume postura de solist, atât în piese religioase, cât și în pasaje de operă. Nu în ultimul rând, artista se remarcă și ca pedagog, predând solfegiu și cântare corală în cadrul Academiei de Muzică Amilly din Franța, Olanda și Marea Britanie.

La rândul său, Dan Puric este un nume prestigios al scenei românești. Actor și regizor îndrăgit, Dan Puric a inițiat Conferințele încă din anul 2009, pentru a veni în sprijinul unor demersuri caritabile și pentru a aduce mai aproape publicul de morala creștină. Spectacolele sale, Toujours l’amour, Made în România, Costumele şi Don Quijote, au fost reprezentate în mai multe țări, iar reprezentațiile de pantomimă au fost transmise de televiziunile BBC, Belfast Royal College, 3 SAT Frankfurt și RTL Luxemburg.

Divna Ljubojevic - "Agni partene"

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jake Bugg, vocea care "a speriat" pop-ul - VIDEO

Despre Jake Bugg criticii spun că este înzestrat cu un "talent precoce", având "un sound care creează fuziunea perfectă dintre...

Închide