Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Dido a lansat "No Freedom" - VIDEOCLIP

Dido a lansat videoclipul piesei "No Freedom". Single-ul este extras de pe noul album "Girl Who Got Away" ce a avut lansarea oficială chiar astăzi, 4 martie 2013.

Publicat

pe

Dido - No Freedom (secventa clip)
Dido - No Freedom (secventa clip)

Fără libertate, iubirea nu poate exista. Dependența dintre cele două concepte exprimă esența piesei "No Freedom"  de pe noul album Dido, "Girl Who Got Away".  Scenariul imaginat în videoclip redă cu fidelitate starea transmisă prin versuri și voce, un calm dictat de luciditate în gânduri și simțire, de înțelepciunea celui care nu s-a resemnat, ci a înțeles. Clipul poate fi urmărit mai jos.

Secvență clip "No Freedom" - Dido

Secvență clip "No Freedom" - Dido

După o pauză de 4 ani de la lansarea albumului "Safe Trip Home" (2008), Dido revine în atenția publicului cu un nou material discografic și un videoclip pentru piesa "No Freedom". Extras de pe albumul "Girl Who Got Away", single-ul a fost ales pentru a promova noul album al artistei, ce a avut lansarea oficială chiar astăzi, 4 martie 2013. Materialul include 11 piese și colaborări cu producători precum Rollo Armstrong, Sister Bliss, Lester Mendez, A. R. Rahman, Rick Nowels, Greg Kurstin, Brian Eno și Jeff Bhaske.

Versurile piesei "No Freedom" au fost scrise de Dido Armstrong și Rick Nowels, pentru realizarea videoclipului Dido apelând la Ethan Lader, director cunoscut pentru colaborarea cu artiști precum Bruno Mars (la realizarea clipului pentru piesa "Just The Way You Are") sau B.o.B. (la realizarea clipului pentru piesa "Nothin On You"). Ethan a primit aprecieri pentru munca sa în întreaga industrie muzicală, de la Entertainment Tonight, Billboard Magazine, Vh1, Spin Magazine și Vice Magazine pâna la The Princeton Review.

Dido - "No Freedom"

Pe 17 decembrie 2012 a apărut pe piață single-ul "Let Us Move On", primul extras de pe noul album Dido. Înregistrările pentru "Girl Who Got Away", al 4-lea material discografic al artistei, au avut loc în Londra și California, aceasta mărturisind pe site-ul oficial că unele piese au fost produse chiar în camera sa de hotel, utilizând doar un microfon și o orgă. În ce privește sound-ul noilor compoziții, Dido a precizat într-un interviu acordat Daily Mail că noul album va transmite din plin bună dispoziție, reprezentând totodată "o extravaganță electronică".

Dido - Girls Who Got Away (cover)

Dido - Girls Who Got Away (cover) │ FOTO: www.facebook.com

Tracklist "Girl Who Got Away"

  1. "Girls Who Got Away" (cover)
  2. "No Freedom"
  3. "Girl Who Got Away"
  4. "Let Us Move On"
  5. "Blackbird"
  6. "End of Night"
  7. "Sitting on the Roof of the World"
  8. "Love to Blame"
  9. "Go Dreaming"
  10. "Happy New Year"
  11. "Loveless Hearts"
  12. "Day Before We Went to War"

Piese bonus pentru Ediția Deluxe

"Let Us Move On" (Jeff Bhasker Version) / "Just Say Yes" / "Everything to Lose" (Armin Van Buuren Remix)/ "Lost" / "No Freedom" (Benny Benassi Remix)

Trending