Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Diana Krall revine în concert în iunie la Sala Palatului - VIDEO

Cântăreața Diana Krall revine pe 30 iunie la Sala Palatului din București cu un concert de promovare al celui mai nou album, Glad Rag Doll. Vezi detalii despre bilete.

Publicat

pe

Diana Krall - Glad Rag Doll
Diana Krall - Glad Rag Doll

Cântăreața Diana Krall revine pe 30 iunie la Sala Palatului din București cu un concert de promovare al celui mai nou album, „Glad Rag Doll”. Discul a fost lansat în octobrie 2012. Antrenant și aventuros, materialul explorează sunete, instrumente și muzicieni noi. La audiția lui, timpul dispare, iar muzica, legănatul, balansul și tabuul se ciocnesc cu piese pline de dor și regret. Toate au fost reînnoite în imaginația lui Krall, artista numindu-și simplu creația - „un album cu cântece și dans".

Diana Krall

Diana Krall │ FOTO: Mark Selinger

Diana Krall a vândut peste 6 milioane de albume în Statele Unite și peste 15 milioane în întreaga lume. În 2009, revista Billboard a clasat-o pe locul secund în topul artiștilor jazz ai ultimului deceniu. Este unul dintre cei mai bine vânduți artisti ai timpului ei și singura cu opt albume ce au debutat pe poziții fruntașe în top Billboard Jazz Albume. Are în palmares două premii Grammy și 8 premii Juno, 9 Discuri de Aur, 3 de Platină și 7 cotate Multi-Platină.

Am intrat cu toţii în studio ca și cum piesele ar fi fost scrise ieri. Nu am vrut să fac piese pentru o perioadă anume sau o înregistrare nostalgică", spune Krall.

De fapt, acestea sunt melodiile pe care Krall le-a contemplat de-a lungul întregii sale vieți. Atât casa ei din copilărie, cât și locuința ei curentă sunt pline cu albume 78 RPM și mape întregi cu piese nefinisate, adevărate nestemate.

Diana Krall - Glad Rag Doll

Diana Krall - Glad Rag Doll

Diana Krall a colaborat cu designerul de costume Colleen Atwood, laureat Academy Award, și cu renumitul fotograf Mark Seliger pentru a crea o serie de imagini frapante pentru noul album, inspirate de viziunea lui Alfred Cheney Johnston asupra fetelor Follies Ziegfeld din anii ‘20.

Bilete la concertul Dianei Krall

Pe 30 iunie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele intră în vânzare de joi, 14 martie. Prețurile sunt următoarele: 50 lei, 400 lei, 300 lei, 250 lei, 180 lei, 130 lei sau 100 lei, în funcție de distanța față de scenă. Tichetele se vor putea  cumpăra online pe Eventim.ro.

Promoție Presale: În perioada 14 – 20 martie inclusiv, toate biletele, cu excepția categoriei VIP, au 10% discount (360 lei, 270 lei, 225 lei, 162 lei, 117 lei și 90 lei).

Spectacolul este organizat de Events, recomandat de Magic FM și susținut de Prima TV, iar InfoMusic îl promovează în calitate de partener media.

VIDEO LIVE: Diana Krall - Look Of Love (Live In Paris)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 30 iunie 2013

Diana Krall

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending