Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Depeche Mode surprinde cu videoclipul "Soothe My Soul" - EXPLICIT

Trupa Depeche Mode a lansat cel mai recent videoclip pentru piesa "Soothe My Soul". Urmareste clipul pe InfoMusic.
Depeche Mode

Depeche Mode

Trupa Depeche Mode a făcut public cel mai recent videoclip la piesa "Soothe My Soul". Mesajul melodiei este bine pus în evidență prin cadrele provocatoare și numeroasele motive care incită privitorul. Melodia a devenit cel de-al doilea single de pe "Delta Machine", noul material Depeche Mode, a cărui recenzie poate fi citită pe InfoMusic.

Secvente din videoclipul Depeche Mode - Soothe My Soul

Secvente din videoclipul Depeche Mode - Soothe My Soul

Clipul alb-negru este interesant, palpitant, plin de simboluri, reușind să țină publicul cu sufletul la gură prin succesiunea cadrelor. Prezența motivului puternic al șarpelui ne duce cu gândul la faptul că binele și răul sunt întotdeauna într-o relație apropiată și depinde doar de noi ce vom alege. Șarpele este un model simbolic în concepțiile și reprezentările arhaice ale universului. Este legat de cele patru fenomene ale naturii, reuşind să supravieţuiască şi în pământ şi în apă. În mitologiile lumii, apare ca un simbol polimorf, purtând în sine forțele distrugătoare ale naturii fiind socotit animal primordial, întruchipare a materiei prime și a haosului.

Veninul său era considerat în trecut vindecator, iar faptul că şerpii îşi leapădă pielea era privit precum un simbol al renaşterii şi al reînnoirii. Clipul pune în evidenţă dorinţa fiinţei umane de a fi iubită, iar luna plină de la început ne poate duce cu gândul la puterea subconştientului.

Regizorul videoclipului este Warren Fu, un cunoscut creator de efecte vizuale, care a semnat clipuri pentru Mark Ronson, Nero sau formația The Ting Tings, fiind totodată și directorul de creație al unor albume marca The Strokes, Aaliyah și Brandon Flowers. Acesta este cunoscut mai ales pentru faptul că a lucrat la trilogia Star Wars.

De partea video s-a ocupat şi Matthew Santo, un cineast care a lucrat, printre altele, pentru filmul "Mr. & Mrs. Smith", dar și pentru cunoscuta serie TV "Friends". Clipul poate aminti privitorilor de un alt material, marca Lana Del Rey, pentru piesa "Blue Jeans".

Videoclip oficial: DEPECHE MODE - Soothe My Soul

Citește mai multe despre Dave GahanDepeche ModeMartin Gore
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica lansează cartea The Complete Illustrated History

Pe 15 noiembrie Metallica va lansa "Metallica: The Complete Illustrated History". Este prima carte ilustrată a trupei iar fanii vor...

Închide