Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Depeche Mode a lansat "Soothe My Soul" - Single nou - AUDIO

A fost publicată varianta de studio a piesei "Soothe My Soul", aflată pe versiunea standard a noului album marca Depeche Mode, intitulat "Delta Machine".
Depeche Mode

Depeche Mode

Astăzi a fost publicată varianta de studio a piesei "Soothe My Soul", aflată pe versiunea standard a noului album marca Depeche Mode, intitulat "Delta Machine".

Depeche Mode - "Soothe My Soul" -artwork

Depeche Mode - "Soothe My Soul" -artwork

Melodia de faţă este una care se încadrează reţetei clasice de hit techno-pop, cu un refren uşor de reţinut, alături de un mesaj puternic şi un Dave Gahan uşor agresiv atunci când aproape strigă "There’s only one way to soothe my soul ... I’m coming for you."

Acest material mult aşteptat de fanii formaţiei şi nu numai se anunţă unul incitant, care va trata multe probleme existenţiale. "Delta Machine" va fi lansat pe data de 26 martie la Columbia Records, înregistrările având loc anul trecut în Santa Barbara (California) şi New York. Titlul albumului ne poate duce cu gândul la un gen muzical numit Delta Music, ideal pentru relaxare şi meditaţie.  Acesta vine de la undele delta din creierul uman, undele cu cea mai slabă frecvenţă, asociate cu somnul adânc, starea de inconştienţă, visarea, dar şi cu unele capacităţi intuitive. Astfel, noul album Depeche Mode se anunţă a fi unul în care dramele sufleteşti au prioritate, însă împreună cu sentimentul de autovindecare.

"Vreau ca oamenii să se simtă bine cu acest album, să-şi regăsească pacea. Acest album are ceva magic în el", declara Martin Gore la un moment dat. La rândul său, Dave Gahan consideră că o dată cu acest nou produs, trupa şi-a schimbat felul în care produce muzică.

Versurile piesei  "Soothe My Soul":

I’m coming for you
when the sun goes down
I’m coming for you
When there’s no-one around

I’ll come to your house
break down the door
Girl I’m shaking
I need more

There’s only one way to soothe my soul
(there’s only one way to soothe my soul)(2x)
Only one way (only one way)(4x)

I’m coming for you
I need to feel your skin
I’m coming for you
To stop this crying

I’m taking my place
by your side
And I’m not leaving
until I’m satisfied

Theres only one way to soothe my soul
(there’s only one way to soothe my soul)(2x)
Only one way (only one way)(4x)

I’m coming for you
my body’s hungry
I’m coming for you
like a junkie

I can’t stop
desire in me
I’m not waiting
patiently

There’s only one way to soothe my soul
(there’s only one way to soothe my soul)(4x)
Only one way (only one way)(4x)

There’s only one way to soothe my soul

Depeche Mode a fost trupa invitată la emisiunea lui David Letterman la începutul acestei săptămâni, unde a susţinut un mini-recital live, fiind auzite în premieră piese de pe noul album al formaţiei, printre care şi "Soothe my soul" sau "Heaven" , alături de câteva hituri bine cunoscute.

Urmăriţi reprezentaţia mai jos:

DEPECHE MODE - LIVE @ David Letterman 11 martie 2013

Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pet Shop Boys lansează un nou album

Pet Shop Boys va lansa în luna iunie un nou album intitulat "Elysium". După apariție trupa va pleca într-un turneu...

Închide