Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Depeche Mode - concert exclusivist pentru lansarea albumului "Delta Machine"

Depeche Mode a susținut la Viena un concert în exclusivitate unde a interpretat piese de pe noul album "Delta Machine". Trupa va concerta în data de 15 mai pe Arena Nationala din București.
Depeche Mode

Depeche Mode

Cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială a celui de-al treisprezecelea material discografic, Depeche Mode a oferit celor mai înfocați fani ai trupei șansa de a asculta, în premieră, noile creații muzicale în cadrul unui concert exclusivist susținut duminică seară în capitala Austriei. Spectacolul precede astfel turneul de promovare a noului material, turneu ce va debuta în luna mai 2013 și în cadrul căruia va fi inclusă și România. Prezentat de Cosmote și susținut de Ursus, concertul Depeche Mode de la București va avea loc pe Arena Națională, pe data de 15 mai, fiind organizat de Emagic.

Depeche Mode

Depeche Mode

Show-ul Depeche Mode de la Viena s-a desfășurat cu casa închisă, cei 1500 de fani prezenți având șansa de a asculta, în exclusivitate, piese de pe noul album "Delta Machine" a cărui lansare este programata pentru săptămâna aceasta în mai multe țări europene, inclusiv România. Evenimentul a avut loc în celebrul MuseumsQuartier din Viena, într-o atmosfera extrem de intimă și relaxata, alături de noile creații muzicale, setlist-ul cuprinzând și câteva melodii consacrate precum "Personal Jesus" sau "Enjoy the Silence". Cei care nu au fost suficient de norocoși pentru a fi prezenți la show pot urmări mai jos înregistrarea piesei"Personal Jesus" sau tot concertul pe care Depeche Mode l-a susținut la SXSW, unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei muzicale din America.

Depeche Mode - "Personal Jesus" (Live at MuseumsQuartier)

Depeche Mode - Live at SXSW 2013

În cadrul noului turneu programat pentru această primăvară, Dave Gahan, Martin Gore și Andy Fletcher vor susține 34 de concerte în 25 de tări din Europa, în fața a peste 1,5 milioane de fani. Turneul va debuta pe data de 7 mai, cu un show în aer liber organizat în parcul Hayarkon din Tel Aviv, urmînd ca o săptămână mai tarziu, Depeche Mode să cânte și la București. "Delta Machine" vine după o pauză de 4 ani și a fost lansat pe 22 martie 2013. Recenzia noului album Depeche Mode o puteți citi pe InfoMusic.

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la București pot fi achiziționate fie online, de pe MyTicket.ro, fie din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului, la mai multe categorii de prețuri, în funcție de distanța față de scenă.

Citește mai multe despre Depeche Mode
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Queensryche a lansat primul single cu solistul Todd La Torre, Redemption - AUDIO

Queensryche alături de solistul Todd La Torre a lansat primul single intitulat "Redemption". Piesa este inclusa pe primul albumul care...

Închide