Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Deep Purple revine cu o piesă nouă, "Hell To Pay" - AUDIO

Deep Purple va lansa pe 26 aprilie albumul "Now What?!". Noul single ales pentru promovarea discului poartă numele "Hell To Pay".
Deep Purple

Deep Purple

La doar câteva zile de la apriția piesei "All The Time In The World", Deep Purple a lansat la posturile de radio al doilea single, intitulat "Hell To Pay", care poate fi ascultat pe InfoMusic mai jos. Melodia promovează albumul "Now What?!", care va ieși pe piață 26 aprilie 2013 prin intermediul casei de discuri earMUSIC. Printre piesele incluse pe disc se numară "Out Of Hand", "All The Time In The World", "Weirdistan", "Uncommon Man" și "Above And Beyond".

Deep Purple

Deep Purple

Cel de-al 19-lea album al britanicilor, primul după o pauză de 8 ani, este produs de Bob Ezrin, care de-a lungul carierei a lucrat cu formațiile Pink Floyd, KISS, Lou Reed, Hanoi Rocks, Peter Gabriel, Kansas, Rod Stewart, Berlin, Nine Inch Nails, The Jayhawks, 30 Seconds to Mars, The Darkness, Jane’s Addiction, Julian Lennon sau The Deftones. Deep Purple va pleca într-un turneu de promovare, însă acesta nu va ajunge și în România. În schimb îi puteți vedea în concert la festivalul Kavarna Rock 2013, care care va avea loc pe 1 și 2 iunie în Bulgaria.

Precedentul album, "Rapture of the Deep", a ieșit pe piață în luna noiembrie 2005 și a fost înregistrat alături de Mike Bradford, care a produs discul "Bananas" din 2003. Anul trecut Deep Purple a sărbătorit 40 de ani de la apariția albumului "Machine Head", și a lansat la începutul lunii octombrie ediția aniversară a discului ce conține 5 discuri și o carte de 60 de pagini.

Deep Purple - Hell to Pay

Deep Purple a luat ființă acum 45 de ani în orașul Hertford din Marea Britanie, iar alături de Led Zeppelin și Black Sabbath este unul din pionierii muzicii hard rock influențând artiști ca Metallica, Queen, Aerosmith, Van Halen, Alice in Chains, Pantera, Bon Jovi, Rush sau Motorhead.

Tracklist provizoriu “Now What?!”

 1. A Simple Song
 2. Weirdistan
 3. Out of Hand
 4. Above and Beyond
 5. All The Time In The World
 6. Blood From A Stone
 7. Glover’s Fifth
 8. Hell To Pay
 9. Pint Of Heavy
 10. Pulling A Fast One
 11. Slo Groove
 12. The Bubble
 13. Uncommon Man
 14. Vincent

Citește mai multe despre Deep Purple
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grimus a lansat o nouă piesă intitulată "Priveşte-mă" - AUDIO

Grimus a lansat o nouă piesă, care se poate asculta în exclusivitate la Radio Guerrilla. Aceasta se numeste "Priveşte-mă" şi...

Închide