Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Deep Purple - "nu suntem interesați de Rock & Roll Hall Of Fame"

Clăparul trupei Deep Purple, Don Airey, a declarat că trupa nu este dezamăgită că nu a fost aleasă pentru a fi introdusă în Rock & Roll Hall Of Fame.

Urmărește-ne pe

Britanicii de la Deep Purple vor lansa pe 26 aprilie cel de-al 19-lea album intitulat “Now What?!”. Discul conține 11 piese și este primul după o pauză de 8 ani, precedentul material "Rapture of the Deep" fiind lansat în 2005.

Referitor la ceremonia Rock and Roll Hall Of Fame și alegerea finala a organizatorilor, clăparul trupei, Don Airey, a precizat că trupa nu se gândește la așa ceva și nu este dezamăgită că nu a fost aleasă pentru a fi introdusă în prestigioasa galerie.

Deep Purple

Deep Purple

Don Airey a declarat:

"Nu suntem supărați și nici nu ne-am gândit prea mult la asta. Când am aflat că am fost nominalizați a fost o emoție, este și normal, însă Ian Gillan (voce) a spus să nu ne facem griji că nu vom câștiga. A avut dreptate. Preferăm să ne concentrăm la ce avem de făcut în loc să visăm la ce vor face alții. Personal aveam impresia că este vorba despre nume din muzica rock, dar văd că lucrurile nu stau chiar așa. Randy Newman e fantastic, dar nu cântă chiar rock, în timp ce Donna Summer a lansat cele mai bune albume ascultate de mine vreodată însă nu pe rock".

Now What?!” este produs de Bob Ezrin, care de-a lungul carierei a lucrat cu formațiile Pink Floyd, KISS, Lou Reed, Hanoi Rocks, Peter Gabriel, Kansas, Rod Stewart, Berlin, Nine Inch Nails, The Jayhawks, 30 Seconds to Mars, The Darkness, Jane’s Addiction, Julian Lennon sau The Deftones. Deep Purple va pleca într-un turneu de promovare, însă acesta nu va ajunge și în România. În schimb îi puteți vedea în concert la festivalul Kavarna Rock 2013, care care va avea loc pe 1 și 2 iunie în Bulgaria.

Deep Purple a luat ființă acum 45 de ani în orașul Hertford din Marea Britanie, iar alături de Led Zeppelin și Black Sabbath este unul din pionierii muzicii hard rock, influențând artiști precum Metallica, Queen, Aerosmith, Van Halen, Alice in Chains, Pantera, Bon Jovi, Rush sau Motorhead.

Deep Purple – Hell to Pay

Tracklist "Now What?!':

 1. A Simple Song
 2. Weirdistan
 3. Out Of Hand
 4. Hell To Pay
 5. Body Line
 6. Above And Beyond
 7. Blood From A Stone
 8. Uncommon Man
 9. Apres Vous
 10. All The Time In The World
 11. Vincent Price

Citește mai multe despre Deep Purple
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
40 de ani "în partea întunecată a lunii Pink Floyd", sărbătoriți printr-un eveniment special

Albumul "The Dark Side of The Moon" de la Pink Floyd împlineste pe 24 martie anul acesta 4 decenii de...

Închide