Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

După un single trimis în spațiu, 30 Seconds to Mars va lansa un nou album pe pământ - AUDIO

30 Seconds to Mars a lansat în spațiu noul single "Up In The Air". Ascultă-l pe InfoMusic și vezi tracklistul noului album, "Love, Lust, Faith and Dreams".
30-seconds-to-mars

Nu se știe cât de aproape de Marte a ajuns noul single 30 Seconds to Mars, intitulat sugestiv "Up In The Air", cert este că pe 1 martie a fost trimis în spațiu. Fanii au avut prilejul de a urmări momentul chiar din fața calculatoarelor printr-o transmisiune directă asigurată de NASA. Pentru luna mai a acestui an trupa pregătește lansarea unui nou album, al 4-lea după "30 Seconds to Mars "(2002),  "A Beautiful Lie" (2005) și "This Is War" (2009). Materialul discografic se numește "Love, Lust, Faith and Dreams" și conține 12 piese. Tracklistul poate fi consultat mai jos.

30 Seconds to Mars

30 Seconds to Mars (Foto: www.facebook.com)

Promovarea în industria muzicală nu mai e ce a fost odată. Artiștii recurg acum la metode care mai de care mai inedite, dorința de ieși din tipare împingând barierele creativității până în spațiu. Din această categorie a găselnițelor în materie de promovare se încadrează și lansarea noii piese a trupei 30 Seconds to Mars. Printr-un parteneriat realizat cu NASA, formația a trimis în spațiu single-ul "Up In The Air", extras de pe albumul "Love, Lust, Faith and Dreams".  Astronautul Tom Marshburn a fost cel care a dezvăluit piesa în primă audiție, fanii putând să o asculte din fața calculatoarelor prin live streaming. Lansarea oficială pentru publicul de pe planeta albastră a avut loc astăzi, așa încât vă invităm să ascultați piesa "Up In The Air", chiar dacă suntem cu picioarele pe pământ.

Momentul lansării în spațiu a rachetei ce a trimis în neant noul single 30 Seconds to Mars poate fi urmărit mai jos.

Piesa "Up In The Air" este lansată în spațiu

Ca urmare a lansării în spațiu a piesei "Up In The Air", primăria orașului Houston din Texas a luat decizia de a denumi 18 martie Ziua 30 Seconds to Mars. Anunțul a fost făcut de trupă pe pagina oficială de Facebook printr-o poză în care solistul formației, Jared Leto, ține în mână distincția oferită de James Rodriguez, membru al consiliului orașului.

18 martie declarată oficial Ziua 30 Seconds to Mars în Houston, Texas

18 martie declarată oficial "Ziua 30 Seconds to Mars" în Houston, Texas (Foto: www.facebook.com)

În ce privește noul album, intitulat "Love, Lust, Faith and Dreams", acesta va fi lansat în mai 2013 prin intermediul casei de discuri Virgin Records. Acesta poate fi deja precomandat de pe site-ul trupei în pachete speciale la următoarele prețuri:

 • 9.99 dolari - include CD-ul
 • 54.99 dolari - include CD-ul, mini-postere cu un design realizat special pentru acest album, tricou imprimat
 • 295 dolari - include CD-ul, vinyl, DVD-uri cu înregistrări din concerte și materiale exclusive, nelansate încă pe piață, USB de 4BG + albumul trupei în format digital
Coperta albumului 30 Seconds to Mars

Coperta albumului 30 Seconds to Mars

Tracklist "Love, Lust, Faith and Dreams"

 1. "Birth"
 2. "Conquistador"
 3. "Up in the Air"
 4. "City of Angels"
 5. "The Race"
 6. "End of all Days"
 7. "Pyres of Varanasi"
 8. "Bright Lights"
 9. "Do or Die"
 10. "Convergence"
 11. "Northern Lights"
 12. "Depuis Le Debut"

Citește mai multe despre Thirty Seconds to Mars
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un nou concert Bon Jovi la București, pe lista lui Marcel Avram în 2014

Șansele pentru un nou concert Bon Jovi în România sunt foarte mari. Conform declarațiilor lui Marcel Avram, promoter al unor...

Închide