Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Concertul Sting de la București se va transforma într-un festival

Un nou nume important este așteptat să fie confirmat de organizatori pentru 31 iulie 2013, ziua în care Sting va concerta pentru a patra oară în România. Tour promoterul Marcel... Continuare »
Sting

Sting

Un nou nume important este așteptat să fie confirmat de organizatori pentru 31 iulie 2013, ziua în care Sting va concerta pentru a patra oară în România. Tour promoterul Marcel Avram, East European Events și D&D East Entertainment doresc să transforme evenimentul într-un festival de o zi. Sting va concerta la Romexpo în cadrul turneului Back To Bass, în deschidere fiind așteptați Mike & The Mechanics și James Walsh (Starsailor).

Sting

Sting

Concertul Sting de la București nu era inițial în planul lui Marcel Avram, acesta intenționând să îl organizeze în Grecia. Condițiile pieței grecești nu au mai permis acest lucru. "Alături de Sting va mai veni încă un nume, chiar mai puternic decât Mike & the Mechanics", ne-a declarat promoterul pe 19 martie. Cu 4 nume pe afiș, evenimentul va acoperi întreaga după amiază, devenind astfel un alt festival imediat după Rock The City 2013.

Marcel Avram alături de Denise Sandulescu (D&D East Entertainment)

Marcel Avram alături de Denise Sandulescu (D&D East Entertainment)

La București, Sting va fi însoțit pe scenă de cinci instrumentiști: chitaristul Dominic Miller, toboșarul Vinnie Colaiuta, clăparul David Sancious, violonistul  Peter Tickell și solista Jo Lawry. Setlistul va include cele mai cunoscute piese din discografia lui Sting, cum ar fi: "All This Time", "Fields of Gold", "Desert Rose", dar și de la Police - "Every Little Thing She Does is Magic", "Message in a Bottle", "Every Breath You Take",  "Next to You". Vezi datele turneului Back To Bass.

Biletele se găsesc la vânzare în rețeaua Eventim, iar primele 2000 de bilete din fiecare categorie au avea prețuri reduse cu 20%. Prețurile sunt următoarele:

  • Tribună/Pe scaune – 479,25 lei
  • Golden Circle (promo) – 272,64 lei
  • Silver Circle (promo) – 204,48 lei
  • Acces general (promo) – 144,84 lei.

VIDEO: Concert Sting - Back To Bass la Berlin

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre James WalshMike and The MechanicsSting
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
După un single trimis în spațiu, 30 Seconds to Mars va lansa un nou album pe pământ - AUDIO

30 Seconds to Mars a lansat în spațiu noul single "Up In The Air". Ascultă-l pe InfoMusic și vezi tracklistul...

Închide