Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Concertul Alternosfera de la București se apropie de sold out

Concertul Alternosfera de la București este aproape sold out. Pentru cei care doresc să prindă un loc în Silver Church, biletele se pot achiziționa online.
POSTER ALTERNOSFERA EPIZODIA TOUR 2013

Numai câteva zile ne mai despart de concertul pe care Alternosfera, trupa de rock din Republica Moldova, îl va susține în Clubul The Silver Church din București, cu ocazia lansării albumului "Epizodia" - al patrulea album al formației.

Pentru evenimentul programat pe joia viitoare, de Ziua Internațională PI (π), respectiv 14.03.2013,  au mai ramas în vânzare doar câteva bilete. Pentru cei care doresc să prindă un loc în Silver Church, biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul www.myticket.ro, sau din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului, la prețul de 25 lei.

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Ultimul concert susținut de Alternosfera la București a avut loc în decembrie anul trecut la Turbohalle, în fața a 2.000 de fani. Evenimentul a făcut parte din turneul de promovare a albumului "Virgula", material îndelung apreciat si premiat de catre site-urile si revistele de profil din Romania.

Nu este deloc întâmplător faptul că Alternosfera lansează două albume într-un timp atât de scurt - atât "Virgula", cât și "Epizodia" fac parte din tripticul conceptual al formatiei Alternosfera, numit chiar "Epizodia". "Virgula" reprezintă miezul tripticului, iar "Epizodia" reprezintă întregul din irațional. Cel de-al treilea album al tripticului va fi lansat până la sfârșitul anului.

Prima serie de concerte din EPIZODIA TOUR cuprinde, pe lângă București, orașe precum Cluj, Timișoara, Brasov, Buzău, Constanța, Galați, Suceava, Iași, Chișinău. Lista completă a concertelor poate fi consultată mai jos.

Primul single de pe albumul "Epizodia" se numește "Singurătate" și se poate asculta mai jos.

Alternosfera - "Singurătate"

Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formația și-a schimbat componența, având în prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan și Marin Nicoară. În primii ani formația își caută tematica și stilul, experimentează cu diverse instrumente, acumulează experiență și înregistrează primele demo-uri. Primul album - "Orașul 511" a fost lansat în mai 2005, iar denumirea albumului provine de la garajul nr.511, unde formația își avea sala de repetiție. Albumul include piesa "Wamintirile", piesă ce "a invadat" posturile de radio și televiziune din România.

Doi ani mai târziu, Alternosfera lansează "Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică". Prin acest album Alternosfera pune punct perioadei romantismului liric în creația sa, iar în toamna lui 2008, lansează EP-ul "Flori din groapa Marianelor".

În 2012, Alternosfera lansează albumul "Virgula". "Aruncă-mi", "Două Eve", "Mută", au fost piese difuzate în heavy rotation, iar albumul "Virgula" a primit numeroase aprecieri. Turneul de promovare în România al acestui album s-a încheiat printr-un concert-eveniment la București, în Turbohalle, unde Alternosfera a cântat în fața a peste 2 000 de fani.

Citește mai multe despre Alternosfera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Biletele pentru Distractis Show s-au epuizat. Urmează alte 2 spectacole

Prima reprezentație live a show-ului Distractis Show - Nemuricii, programată pentru 31 martie, este Sold-Out. Cum cererea de bilete este...

Închide