Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Concerte și petreceri în weekendul 29 - 31 martie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 29 - 31 martie 2013 în Bucuresti și în țară.
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

După un ultim cojoc al iernii scuturat în plin sezon de primăvară, ne rezervăm weekendul pentru concerte care să mai încălzească puțin atmosfera. Muzică va fi din plin, pe toate gusturile, așa încât pentru a nu rata nimic important propunem o listă a  evenimentelor din perioada 29 - 31 martie. În categoria nume mari ce vor urca pe scenă pentru publicul român weekendul acesta se înscriu Yanni, Paul Gilbert și Eric Martin. La capitolul turnee putem trece în agendă concertul Vița de Vie (Spunk Tour) din ShamRock, Ploiești, concertul Sarmalele Reci (Anul 20) din Subway, Bacău, și concertele Alternosfera (Epizodia Tour) din Brașov și Buzău. Tot în acest weekend o vom putea asculta pe Alexandrina la Godot Cafe Teatru și pe byron la The Note Pub din Timișoara. Corul De Copii Radio ne va purta în lumea magică a filmele de animaţie Walt Disney, un ultim concert din luna martie la Sala Radio. Ghidul complet poate fi consultat mai jos.

VINERI, 29 aprilie

Recviemul de Dvorak – Julien Salemkour – Orchestra Națională Radio la Sala Radio, București

poster-Recviemul-de-Dvorak-Julien-Salemkour-sala-radio-29-martie-2013

La finalul lunii martie, după o suită de evenimente muzicale la cel mai înalt nivel, Sala Radio își așteaptă publicul la un alt concert de marcă. Evenimentul, ce va avea loc pe 29 martie, se va desfășura sub bagheta dirijorului francez JULIEN SALEMKOUR, de la Opera de Stat din Berlin, unde a asigurat conducerea muzicală a peste 200 de spectacole de operă și balet și concerte cu muzică simfonică.

 • Preț bilet:
  • 20 lei (sectoarele G, H, I, J)
  • 25 lei (sectoarele A, D)
  • 30 lei (sectoarele B, C, E, F) 
 • Detalii despre eveniment 

Concert Alternosfera (Epizodia Tour) la Rockstadt, Brașov

POSTER ALTERNOSFERA EPIZODIA TOUR 2013

Albumul “EPIZODIA” al formației ALTERNOSFERA din Republica Moldova va fi lansat în Ziua Internațională PI (π), respectiv luna 3, ziua 14, ocazie cu care va avea loc și primul concert din EPIZODIA TOUR. Turneul va include și un concert la Brașov, în Rockstadt Club, pe data de 29 martie 2013.

Concert Eric Martin la Hard Rock Cafe, București

poster-concert-hard-rock-cafe-bucuresti-eric-martin-29-martie-2013

Eric Martin, vocea trupei Mr. Big, revine in Romania pe 29 martie 2013 intr-un concert extraordinar sustinut pe scena Hard Rock Cafe. Cu o activitate muzicală de aproape 40 de ani, Eric Martin aduce la Bucuersti hiturile “To be with you”, “Wild World”, “Free” sau “Undertow” precum si piese proprii noi si mai vechi.

Concert Nightlosers la Clubul Țăranului Român, București

nightlosers-the-silver-church-21-martie

Vineri, 29 martie, Clubul Țăranului din București va găzdui concertul trupei Nightlosers. Formația va interpreta piese de pe noul album “Cinste Lor” care poate fi ascultat integral pe nightlosers.ro. Concertul începe la ora 21.00 iar biletele se pot cumpăra de la intrarea în club.

Concert Taxi  în True Club, București

poster-concert-true-club-bucuresti-taxi-29-martie-2013

Vineri, 29 martie trupa Taxi promite un concert unde voia buna este pe primul loc. Veti putea asculta cele mai iubite piese ale trupei pe care sigur le-ati fredonat ani la rand in cea mai buna locatie pentru concerte live din Centrul Vechi – True Club.

Concert Trooper în Club Hush, Pitești

poster-turneu-national-trooper

Trooper va începe în luna martie 2013 un nou turneu ce poartă numele “An Iron Tribute”. O altă surpriză pentru fanii formației este concertul de la Arenele Romane din București din data de 5 aprilie când rockerii pregătesc o cântare de zile mari alături de IRIS – trupa care le-a constituit încă de la început, principalul reper autohton pe scena românească. Show-ul va fi un tribut adus celebrei formații Iron Maiden iar pe 29 martie trupa va concerta în Club Hush din Pitești.

Concert Motoract la Ageless Club, București

poster-concert-club-ageless-bucuresti-motoract-29-martie-2013

Clubul Ageless din Bucuresti va invita vineri, 29 martie, la un concert cu trupa Motoract. Evenimentul incepe la ora 21.30 iar pretul unui bilet este de 15 lei. Acesta se poate achizitiona de la intrarea in club iar in pret este inclus un shot de tequila.

Concert Vița de Vie (Spunk Tour) la The ShamRock, Ploiești

poster-concert-vita-de-vie-ploiesti-shamrock-29-martie-2013

Turneul Spunk al trupei Vița de Vie ajunge în The Shamrock Pub din Ploiești pe 29 martie 2013, fiind ultimul concert înainte de lansarea albumului “Acustic”. Publicul este așteptat începând cu orele 21:30.

Concert Alexandrina la Godot Cafe-Teatru, București

poster-alexandrina-godot-cafe-29-martie-2013

Alexandrina Hristov va concerta vineri, 29 martie 2013, la Godot Cafe-Teatru. Publicul este așteptat începând cu ora 22:00. Alexandrina Hristov este originară din Republica Moldova, activitatea sa cuprinzând muzica, pictura și poezia. În materie de muzică, Alexandrina compune piese în română, franceză și rusă. Stilul său muzical este greu de definit, împrumutând influențe din jazz, soul și rock contemporan, cu elemente inovatoare la nivelul compoziției și versurilor. În ce privește preferințele muzicale, aceasta ascultă cu plăcere Tori Amos,  Bjork sau Morcheeba.

Concert Sarmalele Reci (Anul douăzeci) la Subway, Bacău

Poster turneu aniversar Sarmalele Reci - Anul douăzeci

În anul în care sărbătoresc 20 de ani de muzică, după opt albume, sute de concerte în toată țara, dar și în străinătate, Sarmalele Reci pornesc în turneu național. Pe 29 martie turneul ajunge în Pub S4 din Bacău. Una dintre cele mai longevive și mai coerente trupe ale rock-ului românesc, Sarmalele Reci, vine în fața publicului din întreaga țară cu binecunoscutele piese cu mesaj social, cu ironia fină, dar și cu repertoriul liric, în care romantismul se îmbină cu cugetările maturității despre viață, dragoste și lume.

 The Extraordinary League of Fine Gentlemen – Ok Corral & co la Panic

poster-concerte-club-panic-29-martie

Vineri, 29 martie, ora 22.00, în Club Panic! va avea loc seara The Extraordinary League of Fine Gentlemen (provoked by: GROLSCH). Petrecerea se dă într-o companie selectă, fiind invitate următoarele trupe electro: Ok Corral, Vast Solo, Charlie Boy, The Rabbit King, VRT, Bela.

SÂMBĂTĂ, 30 aprilie

Corul De Copii Radio – În lumea lui Walt Disney la Sala Radio

poster-in-lumea-lui-walt-disney-sala-radio-30 martie-2013

Ultimul concert al lunii martie va fi dedicat micilor spectatori: Corul de Copii Radio, condus de dirijorul Voicu Popescu, vă invită la o călătorie în lumea magică a cântecelor provenite din filmele de animaţie ale lui Walt Disney. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, la Sala Radio.

 • Preț bilet:
  • 10 lei (sectoarele G, H, I, J)
  • 15 lei (sectoarele A, D)
  • 20 lei (sectoarele B, C, E, F)
 • Detalii despre eveniment

LaLa Band (LaLa Love Tour) la Casa de Cultură a Sindicatelor, Alexandria

Poster LaLa Band - LaLa Love Tour

LaLa Band, trupa vedetă a serialului “Pariu cu viața”, continuă cel de-al 3 turneu național. Intitulat “LaLa Love Tour”. LaLa Band va concerta la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alexandria pe 30 martie. Show-ul va începe la ora 19:00, iar sesiunile foto cu fanii, de la ora 17:00 (la sesiunile foto pot participa doar cei care achiziționează bilete VIP).

Bucharest Metal Nights X la Fabrica, București

poster-concert-club-fabrica-bucharest-metal-night-x-30-martie-2013

Pe 30 martie va avea loc editia cu numarul 10 a Bucharest Metal Nights. Evenimentul are loc in Club Fabrica din Bucuresti iar pretul unui bilet este de 20 de lei si poate fi achizitionat in seara evenimentului la intrarea in club. Trupele care vor urca pe scena sunt Domination, Masterpiece, Negative Core, Rock N Ghena.

Concert byron la The Note Pub, Timișoara

Poster Concert byron la Casa de Cultură a Studenților din Timișoara pe 30 martie 2013

Pe 30 martie, începând cu ora 20:00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Timişoara, cei de la byron vor începe turneul naţional de promovare a celui de-al patrulea album: “30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faimă”. În deschiderea evenimentului va fi invitată formaţia timişoreană Persona, iar după finalul concertului The Note Pub (b-dul Mihai Eminescu nr. 2) va găzdui afterparty-ul oficial.

Concert Alternosfera (Epizodia Tour) la Cafeneaua Artiștilor, Buzău

POSTER ALTERNOSFERA EPIZODIA TOUR 2013

Albumul “EPIZODIA” al formației ALTERNOSFERA din Republica Moldova va fi lansat în Ziua Internațională PI (π), respectiv luna 3, ziua 14, ocazie cu care va avea loc și primul concert din EPIZODIA TOUR. Turneul va include și un concert în Buzău, la Cafeneaua Artiștilor, pe data de 30 martie 2013.

Concerte Sarmalele Reci (Anul douăzeci) la Zodiar, Galați

Poster turneu aniversar Sarmalele Reci - Anul douăzeci

În anul în care sărbătoresc 20 de ani de muzică, după opt albume, sute de concerte în toată țara, dar și în străinătate, Sarmalele Reci pornesc în turneu național. Pe 30 martie turneul ajunge în clubul Zodiar din Galați.

DUMINICĂ, 31 martie

Distractis Show – Nemuricii la Sala Radio, București

Distractis Show – Nemuricii

După mai bine de un deceniu de la ultima apariție live, cel mai cunoscut grup umoristic din România revine pe scenă, în fața publicului. Foștii membri ai grupului Divertis își propun să retrăiască alături de spectatori atmosfera show-urilor care le-au adus notorietatea, tratând subiecte actuale cu satiră elegantă, umor inteligent și, desigur, maturitatea acumulată în cei 30 de ani de carieră.

 • Preț bilet:
  • 40 lei (Sectoarele G, H, I, J)
  • 70 lei (Sectoarele D, E, F)
  • 100 lei (Sectoarele A, B, C)
 • Detalii despre eveniment

Concert LaLa Band (LaLa Love Tour) la Teatrul Tudor Vianu, Giurgiu

Poster LaLa Band - LaLa Love Tour

LaLa Band, trupa vedetă a serialului “Pariu cu viața”, continuă cel de-al 3 turneu național. Intitulat “LaLa Love Tour”. LaLa Band va concerta la Teatrul Tudor Vianu din Giurgiu pe 31 martie. Show-ul va începe la ora 19:00, iar sesiunile foto cu fanii, de la ora 17:00 (la sesiunile foto pot participa doar cei care achiziționează bilete VIP).

Concert Yanni la Sala Palatului, Palatului

poster-concert-sala-palatului-bucuresti-yanni-31-martie-2013

Yanni s-a bucurat in 2011 de o primire deosebit de caldă la București, oferind un show exploziv pe Zone Arena. Celebrul compozitor și interpret va reveni in acest an într-un cadru mai intim, la Sala Palatului din București pe 31 martie 2013. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Maria Domina.

 • Preț bilet:
  • Golden VIP – 780 lei (pret vechi – 1200 lei)
  • VIP – 585 lei (pret vechi -  900 lei)
  • Cat. I – 390 lei (pret vechi – 600 lei)
  • Cat.II – 260 lei (pret vechi – 400 lei)
  • Cat.III – 130 lei (pret vechi – 200 lei)
  • Cat.IV – 105 lei (pret vechi – 150 lei)
 • Detalii despre eveniment

Concert Paul Gilbert la Hard Rock Cafe, București

concert-hard-rock-cafe-bucuresti-paul-gilbert-31-martie

Celebrul chitarist Paul Gilbert va reveni la București cu un concert pe care îl va susține pe 31 martie la Hard Rock Cafe începând cu ora 20.00. Cu o carieră de peste 25 de ani și numeroase albume lansate alături de Mr. Big și Racer X, profesorul chitarei electrice a lansat pe 15 octombrie cel cel de-al 12-lea album, intitulat “Vibrato”.

Citește mai multe despre AlternosferaEric MartinLala BandVita de VieYanni
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorul dublei invitații la concertul Bere Gratis din Hard Rock Cafe

Am ales câștigătorul dublei invitații la concertul Bere Gratis din Hard Rock Cafe de pe 28 martie. Vezi dacă ai...

Închide