Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 22 - 24 martie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 22 - 24 martie 2013 în Bucuresti și în țară.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Un nou weekend de primăvară bacoviană ne deschide apetitul pentru un refugiu în muzică. Ghidul pentru perioada 22 - 24 martie este generos, cuprinzând concerte pentru toate gusturile. Citite printre rânduri, recomandările noastre se îndreaptă către Sala Radio, acolo unde Răzvan Suma, alături de Josu Okinena, ne vor introduce în atmosfera ritmurilor spaniole. Poposim apoi în Ageless Club, pentru o nouă ediție Underground Metal Resistance, la Cluj-Napoca îi ascultăm pe cei de la Alternosfera, iar la Bacău avem concert OCS. În premieră pentru România, The Irrepressibles vor aduce în Club Control muzica art pop-ului orchestral, asociată adeseori stilului David Bowie. Weekendul se încheie cu un spectacol-concert Oxigen la Teatrul Apropo din Bucureşti.

VINERI, 22 martie

 DanceMasters 2013 la Sala Polivalentă, București (22 martie - 24 martie)

DanceMasters 2013

Aflată la cea de-a 10-a ediție,   este o competiție licențiată de WDSF World Open Standard și Latino. Ediția jubilară se anunță spectaculoasă, cu o participare pe măsură – sportivi bine cotați, artiști celebri, oficiali din lumea dansului și foarte mulți spectatori activi. DanceMasters cuprinde 3 zile de concursuri pe categorii (vezi program), în care se întrec peste 2000 dansatori de toate vârstele din 20 țări, în fața a  50 arbitri din toată lumea.

  • Preț bilet:
    •  5 lei (copiii cu vârste de până în 10 ani)
    • 90 de lei
    • 50 de lei (o singură zi costă -25 de lei vineri)
    • 150 lei (VIP)
  • Detalii despre eveniment

Răzvan Suma – Seara Spaniolă la Sala Radio, București

poster-seara-spaniola-razvan-suma-sala-radio-2013

Vineri, 22 martie 2013, Răzvan Suma dăruieşte iubitorilor de muzică clasică o Seară Spaniolă alături de prietenul său, carismaticul pianist spaniol Josu Okinena, artist de mare virtuozitate, cu o carieră solistică bogată. Publicul va avea prilejul de a asculta piese deosebite care poartă semnătura unor mari compozitori spanioli ai epocii moderne: G. Cassado, J. Nin, A. Donostia, A. Larrauri, L. Ondarra, M. De Falla.

  • Preț bilet:
    • Categoria I – 20 lei (sectoarele B, C, E, F)
    • Categoria a II-a – 15 lei (sectoarele A, D)
    • Categoria a III-a – 10 lei (sectoarele G, H, I, J)
    • Categoria reducere 40% – 6 lei
    • Categoria reducere 90% – 2 lei
  • Detalii despre eveniment

Underground Metal Resistance la Ageless Club, București

poster-concert-club-ageless-underground-metal-resistance

După succesul primei ediții Underground Metal Resistance, Cavalleria Events a decis să readucă titulatura în club sub forma unui festival indoor de 3 zile. Trupele invitate să participe au fost alese cu mare atenție, cel mai important criteriu fiind doza șoc de metal pe care o pot administra publicului participant. Festivalul va avea loc în luna martie în zilele de 22, 23 și 24 în clubul Ageles din București. Vor fi trei zile dedicate metalului autohton. 

Concert Alternosfera (Epizodia Tour) la Euphoria Music Hall, Cluj-Napoca

POSTER ALTERNOSFERA EPIZODIA TOUR 2013

Albumul “EPIZODIA” al formației ALTERNOSFERA din Republica Moldova va fi lansat în Ziua Internațională PI (π), respectiv luna 3, ziua 14, ocazie cu care va avea loc și primul concert din EPIZODIA TOUR. Turneul va include și un concert la Cluj-Napoca, în Euphoria Music Hall, pe data de 22 martie 2013.

Concert ASTERO și FLESH RODEO la Panic, București

poster-astero-flesh-rodeo-club-panic-22-martie-2013

ASTERO și FLESH RODEO cântă în Club Panic! vineri, pe 22 martie. Publicul este așteptat începând cu ora 21:00.

Concert Trooper la Club Live , Câmpina

poster-turneu-national-trooper

Trooper va începe în luna martie 2013 un nou turneu ce poartă numele “An Iron Tribute”. O altă surpriză pentru fanii formației este concertul de la Arenele Romane din București din data de 5 aprilie când rockerii pregătesc o cântare de zile mari alături de IRIS – trupa care le-a constituit încă de la început, principalul reper autohton pe scena românească. Show-ul va fi un tribut adus celebrei formații Iron Maiden iar pe 22 martie trupa va concerta la Câmpina în Club Live.

Concert OCS la Subway, Bacău

Poster Concert OCS in Subway 4 din Bacau pe 22 martie 2013

OCS aduce o parte din “Marea Căutare” la Bacău, unde ca cânta pe 22 martie în Pub Subway 4, începând cu ora 22:00.

SÂMBĂTĂ, 23 martie

The Masterpiece la Sala Palatului, București

Poster The Masterpiece la Sala Palatului, București pe 23 martie 2013

Capodoperele muzicii de film vor fi puse în scenă, într-o producție sincretică de excepție, pe 23 martie, la Sala Palatului din București. "Life is not measured by the breaths we take / but by the moments that take our breath away". Evenimentul "The Masterpiece" prezintă în premieră mondială lucrări moderne din muzica de film genială, într-o producție sincretică, epică, obținută prin colaborarea a 140 de profesioniști oferind 140 minute de conținut intens.

  • Preț bilet:
    •  50 lei (sectoroarele J, K, L, M)
    • 115 lei (sectoarele D, E, F, G)
    • 190 lei (sectoarele A3, B, C, H, I)
    •  250 lei (sector A2)
    • 300 lei (sector A1)
  • Detalii despre eveniment

Concert byron wireless la Teatrul de Artă, București

poster-byron-teatrul-de-arta-23-martie-2013

După spectacolul exploziv de lansare a noului album “30 Seconds of Fame” (cu varianta în limba română “30 de secunde de faima”) și înainte de turneul național de promovare, cei de la byron își vor reîncărca bateriile cu un nou concert wireless – acustic și complet neamplificat. Acesta va avea loc sâmbătă, 23 martie, începând cu ora 20.00, la Teatrul de Artă din București.

Concert Moonlight Breakfast la Osho Fish Primăverii, București

poster-moonlight-breakfast-osho-fish-23-martie-2013

Moonlight Breakfast va concerta sâmbătă, 23 martie 2013,  la Osho Fish Primăverii. Concertul va fi completat de un show de proiecţie marca Les Ateliers Nomad. Publicul este așteptat începând cu ora 20:30.

Concert The Irrepressibles – Nude la Club Control, București

The Irrepresibles

Sâmbătă, 23 martie, The Irrepressibles aduc în Club Control muzica art pop-ului orchestral, asociată adeseori stilului David Bowie. Chitară, pian, vioară, violoncel, contrabas, percuție (plus întreaga componență luând forma unui cor vocal) – sunt roluri pe care membrii trupei le preiau pe rând, în timp ce muzica se succede ca actele unei piese de teatru. Evenimentul va avea loc în Sala Berlin, degustătorii acestui gen muzical fiind așteptați de la ora 22:00.

Concert Alternosfera – Epizodia Tour la Daos Club, Timișoara

POSTER ALTERNOSFERA EPIZODIA TOUR 2013

Albumul “EPIZODIA” al formației ALTERNOSFERA din Republica Moldova va fi lansat în Ziua Internațională PI (π), respectiv luna 3, ziua 14, ocazie cu care va avea loc și primul concert din EPIZODIA TOUR. Turneul va include și un concert la Timișoara, în Daos Club, ce va avea loc pe 23 martie 2013.

Duminică, 24 martie 2013

Spectacol-concert Oxigen la Teatrul Apropo din Bucureşti

poster-oxigen-teatrul-apropo-24-martie-2013

Duminică, 24 martie 2013, începând cu ora 19:00, Teatrul Apropo din Bucureşti vă aşteaptă cu un nou proiect, Oxigen, spectacolul-concert. Proiectul înseamnă o atmosferă de club cu dj-eală pe muzică live mixată şi cu texte contemporane. De muzică se va ocupa Lari Giorgescu, Vero Nica şi DJ Pantazică.

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Trending