Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 1 - 3 martie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte si petreceri pentru weekendul 21-3 martie 2013 în Bucuresti și în țară.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Gata, a venit și primăvara. Fără alaiul ei de flori, dar cu multe concerte și petreceri, suficient de variate cât să compenseze pentru orice neajuns provocat de temperaturile încă scăzute. De mărțișor ne dezmorțim din iarnă cu Vama, în True Club, The Mono Jacks în Fabrica și puțin hip-hop cinematic la Arenele Romane cu Waldeck și Wax Tailor. Sâmbătă și duminică delectarea continuă cu muzică rock, începând cu un concert tribut Freddie Mercury în Hard Rock Cafe și continuând cu Somkie, la Sala Palatului și Iris la Yellow Club. Pentru amatorii de electro dăm de veste că Tomcraft ajunge din nou în România, de data aceasta la Arenele Romane. Folk-ul este adus în Club Prometheus din București și la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea de Ovidiu Scridon și Silvan Stâncel. Fără alte introduceri, vă invităm să consultați ghidul InfoMusic pentru weekendul 1 - 3 martie 2013.

VINERI, 1 martie

Concert Vama la True Club, București

Afis-Vama-True-Club-1-martie-2013

Vineri, 1 martie 2013, trupa Vama va susţine un concert în True Club din Bucureşti. Vama s-a înfințată în 2006, la scurt timp după destrămarea trupei Vama Veche. Formația a lansat 2 albume, “Vama” și “2012″, cel din urmă marcând direcția trupei în zone pop-dance.

In memoriam ION VOICU la Sala Radio, București

poster-ion-voicu-orchestra-nationala-radio-1-martie-2013

De mărţişor, Orchestra Naţională Radio vă invită la un concert extraordinar MOZART In Memoriam ION VOICU. Evenimentul va avea loc vineri, 1 martie, de la ora 19:00, recitalul fiind susținut de Mădălin Voicu, Horia Mihail și Orchestra Națională Radio.

  • Preţ bilet:
    • 20 lei (categoria 3 – sectoarele G, H, I, J)
    • 25 lei (categoria 2 – sectoarele A și D)
    • 30 lei (categoria 1 – sectoarele B, C, E, F)
  • Detalii despre eveniment

Concert Ovidiu Scridon și Silvan Stâncel – “Pentru ea” la Teatrul Anton Pann, Râmnicu Vâlcea

Poster-Silvan-Stancel-Ovidiu-Scridon-2013

Ovidiu Scridon și Silvan Stâncel pornesc într-un turneu național acustic dedicat femeii în luna martie 2013. Primul spectacol va avea loc pe 1 martie la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea.

Concert The Mono Jacks la Fabrica, București

poster-concert-club-fabrica-The Mono-Jaks-1-martie-2013

Cei de la The Mono Jacks au decis să anunțe înceapă noul turneul național pe data de 13 februarie, demonstrând că nu fac parte din categoria oamenilor superstițioși, din contră se află de baricada celor care au noroc într-o zi de 13. Intitulat Rusty Heart Tour 2013, acesta include un concert pe 1 martie la București, în clubul Fabrica, începând cu ora 21:00.

The Zuralia Orchestra la Clubul Țăranului Român, București

The Zuralia Orchestra

Clubul Țăranului vă așteaptă pe 1 martie la un concert balkan/gypsy cu The Zuralia Orchestra. Înfiinţată în 2011, orchestra este formată edintr-un grup de 12 muzicieni experimentaţi, recunoscuţi atât pe plan local, cât şi pe plan internaţional, ce combină trompetele cu tuba, toba, acordeonul, vioara, darbuka, vocile celor 3 solişti şi, bineînţeles, clarinetul. Cortina se ridică la ora 21:00.

A Vision of Mercury la Hard Rock Cafe, București

poster-concert-hard-rock-cafe-bucuresti-a-vision-of-mercury-1-martie-2013

Joseph Lee Jackson, protagonistul showului, A Vision Of Mercury, va reveni în România pe 2 martie în Hard Rock Cafe din București. Artistul a cântat în săli de spectacole ce au găzduit showuri de înaltă ţinuta în Marea Britanie și în restul Europei, dar a urcat pe scenă și în faţa a zeci de mii de spectatori, showul de pe Millennium Stadium din Cardiff fiind unul de referinţă.

WALDECK & WAX TAILOR la Arenele Romane, București

poster_waxwal_waldeck_1_martie_arenele_romane

The Fresh are plăcerea de a vă invita la o nouă noapte magică în compania sonoră a lui Wax Tailor, ambasadorii desăvârșiți ai hip hop-ului cinematic francez și Waldeck, o legendă vie a swing-ului contemporan, cu un sound eclectic și șarmant, două apariții fermecătoare full live band. Evenimentul va avea loc pe 1 martie la Arenele Romane și va fi completat de Dragoș Rusu și Ufe.

SÂMBĂTĂ, 2 martie

Concert Direcția 5 (Love Story) la Casa de Cultură a Sindicatelor, Oradea

poster_directia5_love_story

În luna martie Direcția 5 le pregătește fanilor săi o serie de surprize și momente de neuitat, în cadrul unui turneu național intitulat “Love Story” dedicat tuturor îndrăgostiților. Al doilea concert din cadrul turneului va avea loc la Oradea la Casa de Cultură a Sindicatelor pe data de 2 martie.

Concert Oxigen la Teatrul Apropo, București

Poster spectacol Oxigen la Teatrul Apropo din Bucuresti pe 2 martie 2013

Teatrul Apropo ne invită, sâmbătă, 2 martie la spectacolul – concert “Oxigen”, în regia lui Radu Popescu. Show-ul este pus în scenă de actorii Lari Giorgescu și Vero Nica, companiați de DJ-ul Pantazică. De mișcarea scenică este responsabilă Cătălina Gubandru, iar de scenografie Andu Dumitrescu.

Concert Smokie la Sala Palatului, București

afis-concert-smokie-2-martie

Smokie, una dintre cele mai longevive trupe rock, ce a lansat single-uri ce au revoluționat lumea muzicală, va oferi un show exploziv pe 2 martie 2013 la Sala Palatului. În cadrul evenimentului formația va interpreta piese din perioada anilor 70, adorate de iubitorii musicii rock, dar și cântece de pe cel mai recent album lansat, “Take a Minute”, ce se bucură de mare succes în întreaga lume.

  • Preţ bilet:
    • Categoria VIP – 250 de lei
    • Categoria I – 220 de lei
    • Categoria II – 180 de lei
    • Categoria III – 120 de lei
    • Categoria IV – 90 de lei
  • Detalii despre eveniment

Concert Iris la Yellow Club, București

Poster Concert Iris în Yellow Club din București pe 2 martie 2013

Iris în noua formulă cu Toni Șeicărescu la voce vine să concerteze în Yellow Club din București, pe 2 martie. Show-ul de primăvară va începe de la ora 20:30 și oferă fanilor șansa de a vedea live cum sună Iris, după plecare lui Cristi Minculescu din august anul trecut.

  • Preţ bilet:
    • 30 de lei
    • Bilete vor fi disponibile în ziua evenimentului la intrarea în locație
  • Detalii despre eveniment

Concert Les Elephants Bizarres la Panic, București

poster-concert-club-panic-bucuresti-les-elephants-bizarres-2-martie-2013

Club Panic vă invită sâmbata, 2 martie, la un concert cu formația Les Elephants Bizzares și Halo. Proiectul Les Elephants Bizarres se năștea în 2007, introducând pe scena muzicii alternative românești un nou stil, o nouă abordare. După ce au câștigat publicul cluburilor din București și întreaga țară, “elefanții” și-au făcut apariția la cele mai vizionate emisiuni televizate muzicale și de divertisment.

Concert The Mono Jacks la Club Goblin, București

the-mono-jacks-rusty-heart-tour-2013

Cei de la The Mono Jacks au decis să anunțe înceapă noul turneul național pe data de 13 februarie, demonstrând că nu fac parte din categoria oamenilor superstițioși, din contră se află de baricada celor care au noroc într-o zi de 13. Intitulat Rusty Heart Tour 2013, acesta include un concert pe 2 martie la Constanța, în Goblin Club, începând cu ora 21:00.

Concert A Vision of Mercury la Hard Rock Cafe, București

poster-concert-hard-rock-cafe-bucuresti-a-vision-of-mercury-1-martie-2013

Joseph Lee Jackson, protagonistul showului, A Vision Of Mercury, va reveni în România pe 2 martie în Hard Rock Cafe din București. Artistul a cântat în săli de spectacole ce au găzduit showuri de înaltă ţinuta în Marea Britanie și în restul Europei, dar a urcat pe scenă și în faţa a zeci de mii de spectatori, showul de pe Millennium Stadium din Cardiff fiind unul de referinţă.

Concert MMOTHS & D/R/U/G/S la Club Control, București

Mmoths (Jack Colleran)

În Control Club, seria de evenimente “New Pop Order 2013” ne oferă pe 2 martie 2013 prilejul unor audiții MMOTHS și D/R/U/G/S.

Concert TOMCRAFT la Arenele Romane, București

poster-tomcraft-arenele-romane-2-martie-2013

Dance Nation este o nouă platforma de evenimente de muzică electronică desfășurate în cea mai impresionantă locație din București, Arenele Romane. Primul artist invitat este DJ-ul și producătorul german Thomas Brückner, pe care mulți îl stiu ca Tomcraft. Evenimentul va avea loc pe 2 martie, publicul fiind așteptat începînd cu ora 22:00. Line-up-ul show-ului este completat de OK Corral, Marika şi MoonSound.

DUMINICĂ, 3 martie

Concert Direcția 5  (Love Story) la Sala Capitol – Filarmonica Banatul, Timișoara

poster_directia5_love_story

În luna martie Direcția 5 le pregătește fanilor săi o serie de surprize și momente de neuitat, în cadrul unui turneu național intitulat “Love Story” dedicat tuturor îndrăgostiților. Al treilea concert din cadrul turneului va avea loc la Timișoara la Sala Capitol pe data de 3 martie.

Concert Pro Pain la Gambrinus Pub, Cluj-Napoca

poster-concert-cluj-pro-pain-3-martie-2013

Cavalleria Events & The Shelter Agency va invita pe 3 martie 2013 la Gambrinus Pub din Cluj Napoca la un concert cu veteranii scenei de hardcore new-yorkeze – Pro-Pain. Trupa revine in Romania cu doua show-uri in cadrul turneului “Straight To The Dome” Tour 2013 iar evenimentul este completat de trupele Six Reasons to Kill, Undivided, Don Gatto si Krepuskul.

Ovidiu Scridon și Silvan Stâncel – “Pentru ea” la Club Prometheus, București

Poster-Silvan-Stancel-Ovidiu-Scridon-2013

Ovidiu Scridon și  Silvan Stâncel pornesc într-un turneu național acoustic dedicat femeii.  Duminică, 3 martie, vor ajunge la Club Prometheus din București.

Trending