Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Concert URMA MTV Unplugged la Cinema Patria - VIDEO

Trupa URMA va susține pe 10 mai la Cinema Patria un concert acustic, din seria MTV Unplugged. Vezi detalii despre bilete si declaratiile lui Mani Gutau.
Mani Gutau in concertul URMA din Silver Church

Mani Gutau in concertul URMA din Silver Church

Trupa URMA va susține pe 10 mai la Cinema Patria un concert acustic, care se va înscrie în binecunoscuta serie de evenimente MTV Unplugged. Selecțiuni din concert vor fi ulterior difuzate pe postul MTV România în cadrul emisiunii omonime prezentate de DJ Hefe în fiecare duminică seară. Show-ul va depăși 90 minute, anunțându-se inedit prin faptul că toate piesele vor fi orchestrate într-o manieră adecvată formatului TV. Va fi vorba de o călătorie muzicală în ultimii 10 ani de activitate într-o atmosferă foarte intimă.

Mani Gutau in concertul URMA din Silver Church

Mani Gutau in concertul URMA din Silver Church (2012)

"Este extrem de onorant pentru noi să susținem acest concert acustic sub egida MTV Unplugged, un prim motiv fiind asocierea cu un fenomen mediatic care a făcut parte din adolescența fiecăruia dintre noi și care ne readuce aminte de începuturile noastre ca muzicieni în formare, când urmăream entuziaști artiștii noștri preferați, performând, într-o atmosferă magică și intimă, exclusiv cu instrumente acustice", a explicat Mani Gutău (voce și chitară).

URMA aniversează 10 ani de existență, iar prin concertul acustic de pe 10 mai se întoarce la mesajul inițial. “Un al doilea motiv îl constituie, desigur, originile și ADN-ul proiectului nostru, primele noastre albume fiind materiale discografice înregistrate integral acustic, începând cu anul 2003. Pe parcursul celor 10 ani de călătorie muzicală și în cadrul celor 4 materiale discografice editate până în prezent am promovat insistent sunetul acustic, curat, folosind ca mijloace de exprimare instrumente acustice diverse, precum chitara, saxofonul, flautul, trompeta, pianul, vioara, violoncelul, cavalul, saz-ul și multe alte instrumente de percuție.”, a completat solistul.

În decursul timpului, formația URMA a susținut sute de concerte, atât în țară, cât și dincolo de granițele României, în Ungaria, Germania, Franța, Anglia și Elveția. Discografia formației include 3 materiale full length, cel de al patrulea, “Lost End Found,” urmând a fi lansat în curând.

Video URMA - Cine Iubește și lasă

Bilete la concertul URMA – MTV Unplugged

  • Categoria I – 90 lei
  • Categoria II – 70 lei
  • Categoria III – 50 lei

Biletele sunt disponibile în rețeaua BILETOO și pot fi comandate online pe Biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro și iabilet.ro.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Urma
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bon Jovi se ascultă pe Discovery. "Army of One" este tema muzicală a emisiunii "North America" - VIDEO

Piesa "Army of One", de pe ultimul album Bon Jovi, a fost aleasă de producătorii Discovery pentru a fi inclusă...

Închide