Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert URMA MTV Unplugged la Cinema Patria - VIDEO

Trupa URMA va susține pe 10 mai la Cinema Patria un concert acustic, din seria MTV Unplugged. Vezi detalii despre bilete si declaratiile lui Mani Gutau.

Publicat

pe

Mani Gutau in concertul URMA din Silver Church
Mani Gutau in concertul URMA din Silver Church

Trupa URMA va susține pe 10 mai la Cinema Patria un concert acustic, care se va înscrie în binecunoscuta serie de evenimente MTV Unplugged. Selecțiuni din concert vor fi ulterior difuzate pe postul MTV România în cadrul emisiunii omonime prezentate de DJ Hefe în fiecare duminică seară. Show-ul va depăși 90 minute, anunțându-se inedit prin faptul că toate piesele vor fi orchestrate într-o manieră adecvată formatului TV. Va fi vorba de o călătorie muzicală în ultimii 10 ani de activitate într-o atmosferă foarte intimă.

Mani Gutau in concertul URMA din Silver Church

Mani Gutau in concertul URMA din Silver Church (2012)

"Este extrem de onorant pentru noi să susținem acest concert acustic sub egida MTV Unplugged, un prim motiv fiind asocierea cu un fenomen mediatic care a făcut parte din adolescența fiecăruia dintre noi și care ne readuce aminte de începuturile noastre ca muzicieni în formare, când urmăream entuziaști artiștii noștri preferați, performând, într-o atmosferă magică și intimă, exclusiv cu instrumente acustice", a explicat Mani Gutău (voce și chitară).

URMA aniversează 10 ani de existență, iar prin concertul acustic de pe 10 mai se întoarce la mesajul inițial. “Un al doilea motiv îl constituie, desigur, originile și ADN-ul proiectului nostru, primele noastre albume fiind materiale discografice înregistrate integral acustic, începând cu anul 2003. Pe parcursul celor 10 ani de călătorie muzicală și în cadrul celor 4 materiale discografice editate până în prezent am promovat insistent sunetul acustic, curat, folosind ca mijloace de exprimare instrumente acustice diverse, precum chitara, saxofonul, flautul, trompeta, pianul, vioara, violoncelul, cavalul, saz-ul și multe alte instrumente de percuție.”, a completat solistul.

În decursul timpului, formația URMA a susținut sute de concerte, atât în țară, cât și dincolo de granițele României, în Ungaria, Germania, Franța, Anglia și Elveția. Discografia formației include 3 materiale full length, cel de al patrulea, “Lost End Found,” urmând a fi lansat în curând.

Video URMA - Cine Iubește și lasă

Bilete la concertul URMA – MTV Unplugged

  • Categoria I – 90 lei
  • Categoria II – 70 lei
  • Categoria III – 50 lei

Biletele sunt disponibile în rețeaua BILETOO și pot fi comandate online pe Biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro și iabilet.ro.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 10 mai 2013

Urma

Loc
Cinema Patria

Trending