Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Concert Morcheeba, Stanton Warriors și Orchestra Notes&Ties la Electric Castle Festival

Morcheeba, Stanton Warriors și Orchestra Notes & Ties au confirmat prezența la prima ediție a festivalului Electric Castle. Vezi prețurile biletelor.

Morcheeba, Stanton Warriors și Orchestra Notes&Ties vin la Electric Castle Festival

Morcheeba, Stanton Warriors și Orchestra Notes & Ties au confirmat prezența la prima ediție a festivalului Electric Castle, ce se va desfășura  la Castelul Bánffy din Bonțida (jud. Cluj) în perioada 21-23 iunie 2013. Aceștia li se alătură celorlalți 30 de soliști și trupe deja anunțați de Boiler Events, organizatorul festivalului. Printre numele importante înscrise pe lista artiștilor ce vor fi prezenți la festival se numără Pendulum, DJ Set Feat. MC Verse, James Zabiela, Télépopmusik și Dub Pistols.

Morcheeba, Stanton Warriors și Orchestra Notes&Ties vin la Electric Castle Festival

Morcheeba, Stanton Warriors și Orchestra Notes&Ties vin la Electric Castle Festival

"Rome Wasn’t Built in a Day" (Morcheeba) și inconfundabilul breakbeat marca Stanton Warriors se vor auzi la Castelul Bánffy din Bonțida, județul Cluj, în cadrul primei ediții a festivalului de muzică electronică Electric Castle. Notes&Ties pregătesc un concert special axat pe teme muzicale din filme cunoscute. În avanpremiera festivalului, fanii muzicii electronice și nu numai sunt așteptați în 6 aprilie la Disco modern - show de lumini, lasere, CO2 și confetti, alături de DJ Shvr, Addo și Detour, în parcarea subterană de la Cluj Arena.

Morcheeba - "Rome Wasn't Built In A Day"

Britanicii de la Morcheeba sunt renumiți pentru mix-ul de influențe rock, trip hop, R&B, blues și pop. Formată în 1995, trupa s-a afirmat în componența Skye Edwards (vocalistă), Paul Godfrey (DJ) și Ross Godfrey (chitară și clape). Primele patru albume lansate, Who Can You Trust? (1996), Big Calm (1998), Fragments of Freedom (2000) şi Charango (2002) au fost premiate cu Discul de Argint, Discul de Aur şi Discul de Platină în Marea Britanie, Canada şi Franţa. După o perioadă în care Skye și frații Godfrey au ales cariere separate, cei trei s-au reunit în 2010, lansând cel mai de succes album al trupei, Blood Like Lemonade, ce concentrează downtempo trip-hop grooves cu sunete de pian, chitară, muzicuţe şi inconfundabila voce a lui Skye.

Stanton Warriors - "Turn Me Up Some"

În 2001, Stanton Warriors au adus pe piața muzicală un stil proaspăt prin intermediul compilației Stanton Sessions, devenind peste noapte unii dintre cei mai apreciați producători internaționali. Datorită trecutului lor eclectic, amestecat cu sunete tradiţionale şi undergrond house, hip hop, electro şi funk, Dominic Butler și Mark Yardley au reuşit să-și creeze cu adevărat o semnătură muzicală – breakbeat-ul Stanton Warriors. În cei 12 ani de carieră au câștigat premii importante ale industriei de gen - la Muzik Magazine Dance Awards, Dancestar World Dance Music Awards, Breakspoll și BBC Radio.

Flash mob - Orchestra Notes & Ties

Orchestra Notes & Ties este formată din muzicieni tineri, studenți și absolvenți ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, și concertează sub bagheta dirijorului Vlad Agachi. În ultimii ani au susținut spectacole extraordinare în cadrul unor evenimente precum Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) și Alba Film Fest, concerte simfonice („Note de Iarnă”, „Bagheta fermecată”, „Note de an nou”) și spectacole cu invitați speciali (Ana Torok, Luiza Zan, Elena Mândru). Pentru Electric Castle, orchestra pregătește o selecție muzicală din coloanele sonore ale filmelor Star Wars, Indiana Jones, Spiderman, Lista lui Schindler și altele.

Electric Castle Festival este primul festival din țară care mută muzica live și electronică din cluburi, pe scenele din aer liber ale unui castel. Festivalul se va desfășura în perioada 21 – 23 iunie, la Castelul Bánffy, lângă Cluj-Napoca. Timp de 3 zile, pe cele 4 scene ale scenele festivalului vor urca 40 de artiști naționali și internaționali.

Abonamentele cu anticipație la Electric Castle costă 100 de lei, acoperă întreaga perioadă a festivalului și pot fi achiziționate din rețeaua Eventim (inclusiv online), de la Booha Bar (str. Piezișă nr. 19, Cluj-Napoca) și Boiler Club (str. Henri Barbusse nr. 59-61, Cluj-Napoca). Abonamentele pot fi cumpărate și direct de pe telefonul mobil, prin intermediul aplicației "Electric Castle Festival", disponibilă pentru telefoanele cu iOS și Android. Cei care își cumpără abonamente până în 11 aprilie pot câștiga un telefon iPhone5, în cadrul concursului organizat pe pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/ElectricCastle. Pentru mai multe detalii despre eveniment puteți consulta pagina din agendă.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Morcheeba
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Holograf lansează "World full of lies", un album de colecție

Holograf lansează albumul de colecție "World full of lies". Apărut în urmă cu 20 ani, materialul era varianta în engleză...

Închide