Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Concertul Depeche Mode de la SXSW Festival va fi disponibil pe Yahoo! Music

Depeche Mode va cânta la festivalul SXSW din SUA, iar prestația va putea fi urmărită integral pe Yahoo! Music pe 26 martie, în ziua lansării noului album, "Delta Machine".
Depeche Mode

Depeche Mode

Cei de la Depeche Mode au anunțat că vor fi prezenți pe scena festivalului SXSW ce se desfășoară în Austin, Texas (SUA) în perioada 12 - 17 martie. Una dintre tradițiile evenimentului este de a organizat o serie de sesiuni de interviuri înainte de concerte. Astfel, Depeche Mode va dezvălui mai multe despre noul album și turneul de promovare pe 13 martie în cadrul unei discuții moderate de Jason Bentley, Directorul Muzical al unuia dintre cele mai cunoscute radiouri de rock din America, KCRW

Depeche Mode

Depeche Mode (Foto: www.facebook.com)

În plus, prestația formației va fi ulterior disponibilă în întregime pe Yahoo! Music, începând cu data de 26 martie. Este pentru prima dată când Depeche Mode participă la acest festival, iar publicul prezent va avea ocazia să asculte în premieră piese de pe noul album, "Delta Machine", programat să apară pe 26 martie.

Turneul mondial de promovare va începe pe 7 mai în Tel Aviv și va include un concert și în România. Depeche Mode va cânta pe Arena Națională din București pe 15 mai, iar biletele sunt disponibile pe MyTicket.ro.

Noul album al formației, "Delta Machine" a fost înregistrat în studiouri din Santa Barbara, California și New York și a fost produs de Ben Hilllier și mixat de Flood. Depeche Mode va lansa și o variantă deluxe a materialului ce va include în plus 4 piese noi și un album foto de 28 de pagini realizat de vechiul colaborator, Anton Corbijn. Primul extras este "Heaven", care se bucură și de un videoclip regizat de Timothy Saccenti, lansat la începutul lunii.

Depeche Mode - Live în Barcelona 2010 (Tour of the Universe)

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Depeche Mode
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Carla Bruni a lansat "Chez Keith et Anita" - VIDEOCLIP

Carla Bruni, soția fostului președinte francez Nicolas Sarkozy, a lansat videoclipul piesei "Chez Keith et Anita". Melodia este o întoarcere...

Închide