Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Concert cu muzica The Beatles interpretată de Orchestra Simfonică București

Orchestra Simfonică București va susține pe 13 mai la Sala Palatului din București un concert în care va interpreta piese The Beatles. Muzica celebrei trupe va fi readaptata si interpretata in maniera clasica iar publicul va putea asculta piese precum "Let it be", "Hey Jude" sau "Yesterday".
The Beatles

The Beatles

Phoenix Entertainment vă prezintă pe 13 mai, la Sala Palatului din București, un concept muzical inedit - concertul The Beatles interpretat de Orchestra Simfonică București. Muzica memorabilă a trupei The Beatles va fi readaptată și interpretată în maniera clasică iar publicul va putea asculta piese precum "Let it be", "Hey Jude" sau "Yesterday".

The Beatles

The Beatles

Orchestra va fi insoțită de un toboșar și de un cor format din 15 voci, două genuri muzicale, aparent diferite, se vor îmbina armonios într-o prestație extraordinară, plină de virtuozitate, care se adresează atât fanilor rockului clasic, cât și simpatizantilor muzicii clasice. Spectatorii vor fi purtați într-o călătorie deosebită, prin discografia The Beatles, alături de instrumente precum vioara, oboiul, flautul și alte elemente specifice orchestrei.

Bilete la "The Beatles interpreted by Bucharest Symphony Orchestra"

Biletele sunt disponibile la preturile de 200, 160, 110, 80 si 50 de lei, prin reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.eventim.ro.

"The Beatles interpreted by Bucharest Symphony Orchestra" este primul eveniment de acest gen dintr-o serie întreagă, prin care se dorește readucerea la viață a unor monștri sacri ai muzicii, într-o forma distinsă, formidabilă, așa cum merită aceste nume mari care au influențat destinul muzicii.

Orchestra Simfonică București numară 70 de muzicieni extrem de talentați, apreciați în carierele lor solo și deținători de numeroase premii câștigate în țară sau în străinătate. Flexibilitatea în alegerea stilurilor muzicale diverse s-a concretizat prin seria de concerte SYMPhoenix, susținute în perioada 2010 - 2011 alături de trupa Phoenix, sau în colaborările cu artiști romani de talie internațională precum violonista Corina Belcea și soprana Angela Gheorghiu.

The Beatles - "Twist n Shout"

Citește mai multe despre The Beatles
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 1 - 3 martie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte si petreceri pentru weekendul 21-3 martie 2013 în Bucuresti și în țară.

Închide