Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Un nou concert Bon Jovi la București, pe lista lui Marcel Avram în 2014

Șansele pentru un nou concert Bon Jovi în România sunt foarte mari. Conform declarațiilor lui Marcel Avram, promoter al unor evenimente de mare anvergură din țară, evenimentul va avea loc chiar anul viitor.

Publicat

pe

Deși un concert Bon Jovi în România a fost așteptat cu sufletul la gură de fani încă de la consumarea celui din 2011, anunțul privind o revenire a trupei în țară s-a lăsat așteptat. Avem însă o veste bună: chiar dacă anul acesta formația nu va ajunge la noi, șansele pentru un concert Bon Jovi la București în 2014 sunt foarte mari. Dezvăluirea vine din partea lui Marcel Avram, promoter al unor evenimente de mare anvergură precum concertele Michael Jackson, Rammstein, AC/DC, Metallica, Prodigy, Eric Clapton și lista poate continua. Acesta s-a aflat și în spatele concertului Bon Jovi din Piața Constituției din 2011.

"Îl puteam aduce pe Bon Jovi în mai (la București), l-am dus la Sofia. Șansele să îl aducem anul viitor sunt foarte mari", a declarat Marcel Avram în cadrul unei conferințe de presă susținută cu ocazia anunțării concertului Iron Maiden de la București.

Denise Sandulescu (D&D East Entertainment) și Marcel Avram

Denise Sandulescu (D&D East Entertainment) și Marcel Avram

Deși mai multe detalii despre acest eveniment nu se cunosc încă, dezvăluirea făcută astăzi ne dă de înțeles că discuțiile cu staff-ul trupei sunt înaintate. Sperăm să se finalizeze printr-un concert la București în 2014. Bon Jovi se află momentan într-un turneu de promovare a noului album, "What About Now". Cu o primă prestație susținută pe 9 februarie la Uncasville, Connecticut, formația va acoperi până pe 25 octombrie anul acesta 30 de țări, totalizând 110 concerte. Cel mai recent single lansat de formație se numește "Because We Can", piesă ce dă și titlul actualului turneu.

"What About Now" este al 12-lea material de studio al formației și a fost produs de John Shanks. Albumul se află pe prima poziție în topurile din Australia, pe poziția a 2-a în topurile din UK și săptămâna aceasta ar putea urca pe prima poziție și în topurile din SUA, noul album al lui David Bowie, "The Next Day", trecând astfel pe cea de-a doua treaptă a clasamentului.

Bon Jovi - "Because We Can (The Boxer: Act 1)"

PUBLICITATE
Comentează

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending