Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Chris Martin (Coldplay) și-a scos chitara la licitația pentru victimele uraganului Sandy

Chris Martin de la Coldplay, și-a scos la licitație chitara la care a cântat în cadrul turneului mondial din 2012. Vezi la ce sumă a fost estimată chitara.
Chris Martin

Chris Martin

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin, se implică din nou într-o acțiune caritabilă. De această dată artistul renunța la chitara la care a cântat în cadrul concertului mondial din 2012 pentru a strânge fonduri ce vor ajuta victimele uraganului Sandy. Instrumentul personalizat a fost pus la licitație pe site-ul charitybuzz.com și se așteaptă să strângă aproximativ 15.000 de dolari.

Chris Martin

Chris Martin (Foto: www.facebook.com)

"Cumpărați o chitaraă unică la care a cântat Chris Martin în timpul turneului Coldplay Mx 2012. Chitara a fost modificată special pentru artist și a fost folosită de acesta pentru a interpreta "God Put A Smile On Your Face", în cadrul turneului. Chitara a fost refăcută după fiecare spectacol, astfel că este un instrumemnt unic" (la finalul piesei solistul aruncă chitara în aer, iar aceasta se zdrobește de scenă) - este mesajul postat pe site-ul de licitație.

Banii strânși vor merge la 2 organizații non-profit, Mayor's Fund to Advance New York City și Hurricane Sandy New Jersey Relief Fund, care își dedică activitatea în ajutarea celor care au fost loviți de uraganul Sandy, anul trecut în octombrie. Chris Martin participă frecvent la acțiuni filantropice și chiar a declarat la un moment dat că a fost inspirat de implicarea lui Bono (U2) în politică și evenimente caritabile. Cel mai recent, artistul a cântat, alături de alte vedete rock, în cadrul unui concert caritabil în Square Garden din New York, la sfârșitul lui 2012. Evenimentul a avut loc pentru tot pentru a susține victimele uraganului Sandy.

Chris Martin - "Viva la Vida" live la Sandy Relief Concert, decembrie 2012

Citește mai multe despre Chris MartinColdplay
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alice In Chains a lansat un nou single, "Stone" - AUDIO

După o pauză de patru ani Alice In Chains va lansa pe 14 mai cel de-al 5-lea album intitulat "The...

Închide