Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorul dublei invitații la concertul Bere Gratis din Hard Rock Cafe

Am ales câștigătorul dublei invitații la concertul Bere Gratis din Hard Rock Cafe de pe 28 martie. Vezi dacă ai avut noroc.

Publicat

pe

În seara aceasta cei de la Bere Gratis vor susține un super concert în Hard Rock Cafe din București, iar InfoMusic trimite un cititor la spectacol. În urma extragerii la sorți norocosul câștigător al dublei invitații este Alexandru Dilirici. Recent, formația a lansat “Fiecare sărut ține o viață” - un single nou extras de pe albumul “În fața ta”, care va face parte cu siguranță din setlist.

Concert Bere Gratis la TNB 2012

Concert Bere Gratis la TNB 2012

Biletele la concertul Bere Gratis mai pot fi achiționate astăzi, în ziua concertului, de la intrarea în locație. Prețurile acestora vor fi: 50 de lei acces normal cu loc la masă și 70 de lei VIP (cu loc în fața scenei). Organizatorii oferă 6 bilete din categoria ACCES GENERAL persoanelor cu dizabilități. Ora de începere a concertului este 21.00.

Discul "Bere Gratis - În fața ta" a fost lansat pe 19 noiembrie 2012, sala mare a Teatrului Național București fiind arhiplină. Urmărește galeria de poze de la concertul Bere Gratis. Dacă evenimentul de atunci a marcat 14 ani de carieră, trupa le pregătește fanilor "cel puțin o surpriză" pentru finalul lui 2013. Componența actuală îi reunește pe Mihai Georgescu “Miță” (voce), Robert Anghelescu “Blându” (clape), Marian Săracu “Piticu” (tobe), Marius Bob “Neuro” (chitară) și Radu Vaștag (bas).

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 28 martie 2013

Bere Gratis

Loc
Hard Rock Cafe
Comentează

Trending