Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Câștigătorii concursurilor Iris, Vama și Les Elephants Bizarres

Am extras câștigătorii la concursurile cu invitații duble la concertele Iris, Vama și Lez Elephants Bizarres din acest weekend. Vezi dacă ai câștigat.

Sfârșitul de săptămână aduce invitații duble la concertelele din primele zile de primăvară. InfoMusic a extras câștigătorii celor 3 concursuri la show-urile Iris, Vama și Les Elephants Bizarres, iar norocoșii îi găsiți mai jos:

castigatori-vama-iris-les-elephants-bizarres

Câștigătorii concursului Iris:

Concertul Iris va avea loc în Yellow Club sâmbătă, 2 martie, începând cu ora 20:30. Grupul se va prezenta în noua formulă, cu Toni Șeicărescu la voce, astfel că va fi o experiență inedită pentru mulți dintre fani, având în vedere că se împlinește doar 1 an de la plecarea lui Cristi Minculescu din trupă.

Câștigătorul concursului Vama: 

Concertul Vama se desfășoară în această seară în True Club, iar fanii prezenți vor avea ocazia să asculte cântecele de pe cel mai recent disc lansat, dar și melodii din repertoriul Vama Veche. Este un prilej bun de a începe primăvara cu Tudor Chirilă și muzică bună. Show-ul este un Pre-Party pentru concertul de pe 10 martie de la Cinema Patria - Epidemie de Iubire.

Câștigătorul concursului Les Elephants Bizarres:

Concertul Les Elephantz Bizarres are loc sâmbătă 2 martie în club Panic. În deschidere sunt invitați să cânte cei de la Halo, ora de începere anunțată fiind 21:00. Cum ar spune cei din trupă "Trompa sus și hai la concert".

Citește mai multe despre IrisLes Elephants BizarresVama
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert cu muzica The Beatles interpretată de Orchestra Simfonică București

Orchestra Simfonică București va susține pe 13 mai la Sala Palatului din București un concert în care va interpreta piese...

Închide